Beoordelingen van De Helmer Enschede

Recente recensies

5.0
John
gisteren

Was weer zoals gewoonlijk erg lekker

Harry
gisteren

Zoals altijd perfect

Arjan
gisteren

Lekker en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Jan de Jonge
24 september 2021

Half uur na de aangegeven bezorgtijd zelf naar gebeld: helaas fout gemaakt, pizza's liggen nu in de oven, excuses! 1,5 uur na de bestelling via internet werd uiteindelijk bezorgd. Pizza's waren van goede kwaliteit.

Kenneth Krol
23 september 2021

Gewoonweg super! Heel snel bezorgd en erg lekker. Zoals altijd.

Hans R
20 september 2021

Helaas was het bakje met salade gaan lekken en hierdoor alle bestelde producten nat en vies geworden. Tevens zat er geen knoflooksaus bijgeleverd, deze is wel snel na een telefoontje gebracht.

Lotte van Hes
20 september 2021

Dit ben ik niet gewend van jullie. Al tweede keer dat we pizza’s krijgen die taai zijn en met echt weinig beleg. Er zat zelfs haast geen kaas op. Ik beveel jullie normaal altijd aan maar laatste keren dus echt niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
19 september 2021

Heb veel bestellingen gedaan maar zo lekker als vandaag heb ik nog nooit gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
19 september 2021

Eten is heerlijk, alle recente bestellingen compleet(Ging eerder wel eens mis), en supersnelle bezorging!

Harry
18 september 2021

Perfect zoals altijd

Monique
17 september 2021

De knoflooksaus bakjes waren tijdens het vervoer open gegaan waardoor de hele tas onder de knoflooksaus zat.

Twan
15 september 2021
Schuurman
15 september 2021

Eten was lekker en warm.wij bestellen vaak bij jullie

Truus Jonkers
13 september 2021

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Heerlijke schotel De Helmer. Prima bereid en goed op temperatuur.

Marjolein
12 september 2021

Voor de 5e keer op rij onze bestelling niet compleet ontvangen. Telkens mist er het extra bestelde (en betaalde) pitabroodje/saus. Jammer, want het eten is erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
12 september 2021
Jaran
11 september 2021

De patat was voor 2,50 veel te duur! Daarnaast kreeg ik een melding dat het 1 uur zou duren, ik wilde bijna afbestellen. Gelukkig was de bezorger er met 15 min.

René
10 september 2021

Gebakken aardappels niet goed warm Kipschotel ook niet goed warm Jammer tegenvaller. Misschien te lang gewacht met wegbrengen of meerdere klanten tegelijk. Normaliter geen klachten bij de Helmer

Martin
9 september 2021

Verbeterpuntje, ik krijg de indruk dat opmerkingen bij de bestelling niet altijd worden gelezen.

Reactie van De Helmer

Beste Martin, heb de bestelling er nog eens op nagekeken. Het opmerkingenveld is LEEG

Lena
7 september 2021

Het was weer heerlijk 👌🏻Dit keer de spaghetti bolonese 😋

Benes
5 september 2021
Rene
5 september 2021

Na onze verhuizing naar Enschede Zuid lang op zoek geweest naar een waardige opvolger van eetcafe Jeruzalem (Twekkelerveld). Ik denk dat we met De Helmer een vervanger hebben. Meerdere keren en verschillende dingen besteld. Wij bestellen wel weer 💪🏻👌🏻

Reactie van De Helmer

Beste René, dank voor het mooie compliment !!

Joan Peddemors
4 september 2021
Wouter
4 september 2021

Erg lekker, niks aan te merken! Snelle bezorging, perfect!

John
1 september 2021

De kipdoner kapsalon was weer erg lekker

Ellen
29 augustus 2021

De kip was prima, maar de pizza was bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk koning
29 augustus 2021
Martijn
29 augustus 2021

Zoals altijd top

Erica
27 augustus 2021
26 augustus 2021

Prima pizza's! Bezorgen met de fiets i.p.v. auto zou mooi zijn.

Weustink
25 augustus 2021

Broodje Kipfilet was te vet. Dreef er in. Was niet smakelijk. Pizza’s waren koud. Te veel knoflook… Hele avond last van gehad

Monique
22 augustus 2021

Niets aan te merken. Het was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 augustus 2021

Snelle bezorging maar aardappels waren niet gaar en de spare ribs niet meer van kwaliteit doe ze eerst hadden. Erg jammer maar geen spare ribs meer van hun

Kenneth Krol
21 augustus 2021

Superlekker en op tijd bezorgd zoals altijd.

M
20 augustus 2021

Bakje van de salade was open gegaan. Alles zat eronder. Veel weg moeten gooien.

Edwin Lastdrager
18 augustus 2021

Ik had de fooi gelijk digitaal meebetaald. Daar was wat onduidelijkheid over bij de bezorger

Annet
17 augustus 2021

Was zoals altijd weer een lekkere kip kapsalon

Monique
15 augustus 2021

De bestelling was top. Het eten was weer als vanouds. Voor het eerst weer met smaak gegeten.

Mosman
13 augustus 2021
Roos vd horst
13 augustus 2021

Super schnitzel goed warm en lekker

henk
13 augustus 2021

eten was warm en de bezorger was vriendelijk Helmer is sowieso een aanrader .

Dominique
12 augustus 2021
Rene
12 augustus 2021
Piet
11 augustus 2021

Super lekkere pizza en pasta gegeten.

Matthijs
5 augustus 2021
Daniël
5 augustus 2021

Zoals altijd eten snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Shoarma super heerlijk en warm. Mooie grote portie!!! Patat heerlijk warm, lekker gekruid en super heerlijk. De beste en lekkerste shoarma van Oost Nederland!

SDMH
4 augustus 2021

Zo als altijd, weer goed gesmaakt👍

Timo
2 augustus 2021
vd Velde
1 augustus 2021

Lekkere lahmacun's, 20 minuten eerder dan gezegd, heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
1 augustus 2021

Was binnen 15 minuten op mijn bestemming nadat ik had besteld super snel dus. Ik had een pizza salami en een grilburger besteld allebei heel lekker.

Dion
31 juli 2021
Harry
31 juli 2021

Perfect eten zoals altijd. Een aanrader

Petra
30 juli 2021

Ik ben niet van de slechte recensies, maar dit eten was echt heel slecht. Werd koud geleverd ten eerste, maar de kapsalon was beneden alle peil. Een bak patat, vlees, kale sla, koude geraspte kaas en een dot knoflooksaus. Geen lekkere komkommer/tomaat/ui, geen gesmolten kaas, niet in de oven geweest, niks..... Het was de slechtste kapsalon die wij ooit hebben gehad en zullen hier zeker niet weer bestellen!

Mk
29 juli 2021
Mathijs
28 juli 2021

Altijd prima eten, veelal snelle bezorging. Ik bestel hier graag!

Mirella
28 juli 2021
E Bossink
25 juli 2021

Heerlijke shoarma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
23 juli 2021

Zoals zo vaak iets “vergeten” Dit keer de knoflooksaus. De kipdöner bestel ik niet weer

sandra smit
23 juli 2021

Altijd lekker eten. Ecbt top

Vincent K.
21 juli 2021

Lekker (snel) bezorgd eten.

Ronald
20 juli 2021
Remko
12 juli 2021
Suus
9 juli 2021

Eten was goed maar bakjes knoflook mogen wel terug zoals ze eerst waren.

Reactie van De Helmer

Gaan we binnenkort ook weer regelen Suus. De leverancier kan vooralsnog alleen kleinere formaten leveren. Dank voor je heldere info

Lena
8 juli 2021

Het was weer heerlijk !

JB
30 juni 2021
N. Vredenburg
28 juni 2021
Monique
28 juni 2021

Dit keer waren de pizza's lekker als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Analbers
26 juni 2021

Top eten vlug bezorgd

Inge
24 juni 2021

Super snel bezorgd en lekker gegeten!

John
24 juni 2021

2 kapsalon kip doner besteld was weer erg lekker. Tot de volgende keer

Daniël
24 juni 2021

Zoals altijd heerlijke shoarma en patat. De shoarma was goed warm en vers. De patat mooi warm en knapperig. Bezorger is ook super vriendelijk. De beste shoarma van enschede!

Mirella
23 juni 2021

Altijd heerlijke pizza’s en shoarma(schotels)

Tess
23 juni 2021

Vriendelijke bezorger en lekker eten! :-)

Marjolein
21 juni 2021

Toch de helmer de voordeel van de twijfel gegeven omdat dat vorige/eerste keer niet heel goed was. Daar hebben we spijt van gekregen. De pizza's waren helemaal vastgeplakt aan de bovenkant en zagen er niet meer uit. Er was niet netjes mee omgegaan tijdens het bezorgen. Het eten was zeker niet warm meer, en de aardappelschijfjes waren niet te eten! Slappe vette aardappeltjes die leken gebakken in veel te oud vet. Bah, dat je dit durft te verkopen. Dit was de laatste keer.

Reactie van De Helmer

Beste Marjolein, dank voor je terugkoppeling. Erg jammer te vernemen dat het niet naar wens was en je ons zo’n slechte recensie geeft. Ondanks dat we je een nieuwe pizza hebben bezorgd. Ons frituurvet wordt met een standaard regelmaat ververst. Als het echt zo slecht was als jij schetst dan hadden we daar echt wel meerdere klachten per dag over gekregen…. En dat is niet het geval. We doen altijd ons best en daar waar we kunnen verbeteren doen we dat zeker. We bezorgen je een nieuwe warme pizza en dan is dit alsnog jouw beoordeling. Helaas

Harmen
20 juni 2021

Het heeft uitstekend gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slag
20 juni 2021

Lekkere en Warme pizza en ook nog snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
20 juni 2021

Prima schotel. Goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger en keurig op gevraagde tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
18 juni 2021
Herman
17 juni 2021

Zoals zo vaak keurig op tijd en goede kwaliteit van het eten!

Rene
13 juni 2021

Het was weer heel lekker, prima eten. Alleen ligt het aan mij of zijn de porties kleiner geworden? Ik vond het wel een beetje karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
10 juni 2021

We hadden de kipdoner schotel besteld. We vonden alleen de salade niet zo lekker. Maar voor de rest was het eten heel lekker

Mien Fokke
8 juni 2021

Prima pizza’s. Verse ingrediënten.

Reactie van De Helmer

Dank Mien ! Erg blij te vernemen dat alles naar wens was.

Danny
6 juni 2021

Bezorging was ruim optijd. Echter was er teveel saus op de burger. En was de calzone heel erg nat (vochtig). Verder waren de pizza’s goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Danny, wij zullen er de volgende keer op letten om minder saus op te doen. Desondanks bedankt voor de mooie review

M.
6 juni 2021
Bas
5 juni 2021

Wederom super eten. Bericht dat er rond 19:15 bezorgd zou worden en was er al om 19:00. Top top.

Angelique
3 juni 2021
Lenneart
1 juni 2021

Heerlijke lachmajun met kip #aanrader

Monique
30 mei 2021

Bete dan de laaste maanden. Pizza was kleiner dan we voorheen hadden. Jammer genoeg de paprika was te rauw, maakte de calzone minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Di
30 mei 2021

Het was weer heerlijk! Zoals altijd👍

pamela
29 mei 2021

Eerste keer bestelt was zeker heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

Suus
29 mei 2021

Hoop vette stukjes in de shoarmaschotel.viel me echt tegen tewijl we altijd v d Helmer bestellen . Zonde v d schotels.

Bianca
27 mei 2021

Snelle levering en erg lekker.

Charlotte
26 mei 2021

Kan niet beter. Patat was lekker knapperig. En de kip heerlijk zacht. Een dikke pluim.

Reactie van De Helmer

Dank voor de complimenten Charlotte

Gerald
25 mei 2021

Broodje kip dreef in het vocht! Was niet lekker

Michael
25 mei 2021

De kwaliteit van de eten is prima. De bezorging top. Allen een ding te melden is alle de tweede keer de gratis blikje cola niet mee geleverd. Groeten Michael

Reactie van De Helmer

Beste Michael, dat is niet de bedoeling en dat gaan we deze week nog recht zetten. Je krijgt beide blikjes fris thuis bezorgt door ons. Groet Team De Helmer

Philip
24 mei 2021

Een uitstekende pizza.

Jacqueline Kramer
24 mei 2021

Lekker eten en snel bezorgd

DG
24 mei 2021

Heerlijke pizza’s, zoals altijd! Snelle bezorging!

Wolsink
23 mei 2021

Smaakvol en ziet goed uit.

Reactie van De Helmer

Dankje Henk !

Linda
16 mei 2021

Goedenavond, We bestellen al jaren maar helaas was het vandaag echt slecht. In de lasagne zat een heel hard lasagnebladen wat niet gaar was. En de kip zat veel vet aan en vroeg me af of het kip was. De kip kapsalon was meer patat dan dat er kip op zat. Weet niet wat de oor hiervan is maar het is nog nooit zo slecht geweest, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Linda, dank voor je reactie. We hebben de afgelopen dagen enorm veel kipdöner verkocht en zoals je ziet geen enkele klacht over gekregen. Het is vanzelfsprekend dus echt kip ja. Op een kapsalon hoort standaard ook meer patat en wat minder vlees/saus/kaas/sla er op. Het zou gek zijn als het een beetje patat zou zijn en de topping meer zou zijn. Wat de lasagne betreft: dat gaat we intern nakijken. Nogmaals dank voor de feedback

Gerritsen
14 mei 2021
Danny
13 mei 2021

Had betaald voor extra ingrediënten, maar zaten er niet op. Rest was prima.

Suzanne
9 mei 2021

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philip
9 mei 2021

Uitstekend.

miriam
7 mei 2021

altijd erg snel eten altijd lekker warm en kwaliteit is erg goed. nu hadden we autopech en dus waarschijnlijk te laat thuis even gebeld en kon bellen als we thuis waren service is top!!!

Reactie van De Helmer

Hoi Miriam, fijn dat we het zo konden regelen !! Dank voor het fijne bericht !!

Lena
3 mei 2021

Het was weer heerlijk 👌🏻

Sophie
3 mei 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Patat was net niet gaar en het vlees was erg vet en zat een aparte smaak aan. (Kapsalon) jammer! Bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Polmann
2 mei 2021

Het eten was prima, maar we hadden gevraagd of het rond 17 uur bezorgd kon worden, maar het werd om 16:30 uur al afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Edwin, kijkt u aub uw bevestiging na. Er staat bij de bestelling “zo snel mogelijk”. Er is geen tijd aangegeven

Truus Jonkers
2 mei 2021

Keurig op tijd bezorgd. Pizza's smaakten prima en waren goed op temperatuur. Alleen knoflooksaus vergeten (hadden wij gelukkig nog in huis)

S en D
1 mei 2021

Heerlijke warme pizza, en aardappelschijfjes extra ingrediënten aangevinkt, deze waren voldoende aanwezig! Snelle bezorging

Saskia
1 mei 2021

Altijd lekker en bezorging altijd mooi op tijd!, kortom super!!

Romatio
30 april 2021

Lekker en snel,zoals altijd.

Krijgsman
30 april 2021

Top! En supersnel! En dat is niet de eerste keer.

B de Jonge
29 april 2021

Mijn calzone speciaal was behoorlijk aangebrand. Niet lekker dus.

Reactie van De Helmer

Beste Bert, jammer dit te vernemen. Als een maaltijd niet naar wens is, laat het ons dan direct weten dan maken we direct een nieuwe voor u.

Ewald
28 april 2021

1 pizza was de bovenlaag eraf. Gebeld en prima opgelost. Top nieuwe pizza bezorgd.

Bert
28 april 2021

de service was echt top, erg snel geleverd, het vlees was niet droog, kortom wederom een succes

Rosanne
28 april 2021

Bezorging sneller dan verwacht, de aardappelschijfjes waren wat taai. De saus was vergeten.

Daniël
27 april 2021

Zoals altijd perfecte service! Vriendelijke personeel en eten heerlijk vers. De nieuwe kip doner is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dik
26 april 2021

Op tijd en de pizza calzone was goed gevuld, ook met de aangegeven ingrediënten.

Henk
20 april 2021
Brands
20 april 2021

Normaal gesproken altijd goed kwaliteit. Nu wat minder helaas. Kapsalon leek wel opgewarmd.. Levering was snel.

Reactie van De Helmer

Beste Mireille, dank voor je recensie. Wij warmen de kapsalons nooit op. Ze zitten in piepschuim bakjes en kunnen derhalve nooit worden opgewarmd. We zullen ons beste doen om het de volgende keer nog warmer te bezorgen. Groet Team Helmer

Tonnie de Jonge
16 april 2021
Harry
16 april 2021

Perfecte kwaliteit en snel bezorgd

Monique
15 april 2021

Andere pizzabakker ? Dit keer beter belegd en prima van smaak!

Monique
15 april 2021

Achterin de broodjes Doner zat vrijwel geen vlees en het was nog net niet koud maar ook niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank voor de melding Monique, we zullen het doorgeven aan de grillman. Hij zal er nog beter op letten dat het broodje goed en evenredig wordt gevuld én dat het nog warmer wordt geleverd. Gr team Helmer

Bakker
13 april 2021

Alweer erg lekker ga zo door jongens!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank Ton !!

Daniël
12 april 2021

Heerlijk eten. Was op een ander locatie dan normaal gesproken. Communicatie verliep perfect tussen mij en restaurant. Vriendelijke bezorger en eten werd mooi op tijd bezorgd. De lekkerste shoarma van Enschede.

Reactie van De Helmer

Dank voor de complimenten Daniël

De Leeuw
11 april 2021

Normaal altijd tevreden maar deze keer loempia's besteld en deze waren lauw. Dus niet zo heel lekker om te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Devran
11 april 2021
Unknown
7 april 2021

Als altijd heerlijk, goede services en ruim binnen de tijd

Richard
7 april 2021

Super lekker en exact op tijd klaar , gewoon top

Joop
7 april 2021

Was weer lekker en op tijd bezorgd, prima.

sprangers
5 april 2021

de kapsalon was open helemaal scheef niet goed dicht en uitgelopen . er was ook geen gratis fanta bij die wel op de bon stond bezorger was niet vriendelijk en zeer gehaast

Reactie van De Helmer

Beste Karina, dank voor je reactie. We hebben de bezorger er op aangesproken. Het blikje Fanta heb je inmiddels ontvangen. Groet Team Helmer

Gerrit
5 april 2021

Prima eten , iedereen vol lof, zelf het gratis blikje drinken was erbij, top!

Dick
5 april 2021

Eten was goed, snelle bezorging.,

Monique
5 april 2021

Helaas was het deeg van mijn calzone niet gaar. En de binnenkant was koud. Dit ben ik niet gewend bij jullie

Marras
4 april 2021
Ron Hendriks
3 april 2021

Altijd op tijd en het eten is heerlijk

Silvia
29 maart 2021

Goed eten en snelle bezorging top👍

Kevin
28 maart 2021

Smaak is echt heerlijk. Jammer dat er 9 van de 10 keer wat word vergeten. Dit keer de pita broodjes bij mij schotel

Peter Mosman
27 maart 2021

Altijd kwaliteit 👍

Twan
25 maart 2021

Wederom weer top geregeld, snelle levering en goede kwaliteit!

Leppink
25 maart 2021

Snelle en goede bezorging

Henk
22 maart 2021
Ewald
22 maart 2021

Alleen blikje drinken vergeten bij te leveren. Verder weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Ewald, excuses voor het vergeten blikje. Wij hebben deze gisteren alsnog geleverd. Dank voor de mooie recensie en 5*

Willekes
21 maart 2021

Na drie maal niet het juiste te hebben gekregen maar eens duidelijk gesproken. Twee maal excuses na mijn opmerkingen is wel vreemd maar nu eens een goede levering. Dit had je direct moeten doen na mijn opmerkingen via deze review. Ik ga er van uit dat het niet meer voor komt. De volgende keer vijf sterren? Want het eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Hofman
20 maart 2021
Wietze Westerhof
20 maart 2021

Gewoon goed en snel dat alles maak de helmer geweldig

Joh
17 maart 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Goed en smaakvol eten.

Robbert
16 maart 2021

Van bestelling tot bezorging binnen 20 min; en lekker, 10 punten!

Pascalle
14 maart 2021

Een jaar geleden hebben wij een paar niet zo n goede ervaring gehad met "de helmer" (qua tijd van arriveren, qualiteit altijd prima) n dit had ik dus in een recensie geschreven en beide keren is dit goed opgelost maar nu is wil ik even melden dat niet alleen de qualiteit goed was maar ook de bezorging is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank voor je mooie recensie Pascalle !! Daar worden we vrolijk van op de maandagmorgen !!

Twan
14 maart 2021

Snel bezorgd en warm! Top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank Twan !

Dijkstra
14 maart 2021

Pizza was koud en niet gaar. Na gebeld te hebben een nieuwe warme gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
14 maart 2021

Bestelling was precies op tijd. Het gratis blikje frisdrank een mooie verassing

Reactie van De Helmer

Top Karin ! Fijn dat alles naar wens was

Arie
13 maart 2021

Bestelling netjes op tijd. Alleen broodje shoarma besteld. Maar wel erg zout allemaal , kon de helft gewoon weggooien Jammer geld

Reactie van De Helmer

Beste Arie, shoarma hoort (goed) gekruid dus een beetje zoutig te zijn. Als het veel te zoutig zou zijn dan hadden daar meer mensen over geklaagd en dat is dus niet het geval. Dank voor je bericht.

ana
11 maart 2021

Perfekt!

Willekes
8 maart 2021

De smaak is prima, pizza’s goed gevuld. Maar lever dan ook het gewenste. Duidelijk was aangegeven GEEN uien. Toch zat er op de vegetariana wel ui. Niet de eerste keer daarom drie sterren. Anders 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Gabro
7 maart 2021

Lekker pizza

M B
6 maart 2021

Prima eten, bezorging was wel te laat helaas.

Mulder
6 maart 2021

De knoflook saus was vergeten mee te nemen. De bezorgen zou het als nog brengen. Tot op heden wachten we er nog steeds op. De pizza zelf smaakte uitstekend

Rianne
6 maart 2021

Jammer dat wanneer ik bij opmerkingen noteer pizza snijden dat dit niet wordt gedaan

Lena
5 maart 2021

Het was weer heerlijk 👍🏻

Daniël
28 februari 2021

Bestelling precies op aangegeven tijdstip klaar. Vriendelijke personeel. Shoarma heerlijk en de kip doner is ook een aanrader. De beste shoarma van Enschede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
28 februari 2021

Zoals altijd snelle en vriendelijke bezorging, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koiter
28 februari 2021

Heerlijk gegeten! De kipdoner is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
28 februari 2021

Betere loempias dan bij de Vietnamees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Veen
28 februari 2021
Erik
28 februari 2021

Overheerlijke pizza!

Bakker
27 februari 2021

Tijdens het bestellen op de site aangegeven dat het eten om 18.00 uur bezorgd moet worden, tot mijn verbazing stond de bezorger al om 10 voor half zes voor de deur daardoor was voor mijn zoon het eten koud omdat hij pas om zes uur aanwezig was. Eten was uitstekend zoals altijd maar let aub op de bezorg tijd de bij de bestelling wordt opgegeven.

Daniël
21 februari 2021

Heerlijke shoarma en heerlijke patat. Vriendelijke bezorger. Eten mooi snel bezorgd. Top!!

Daniël
20 februari 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Wel een beetje jammer dat ze een blikje frisdrank beloven en dat deze niet bij de bestelling zit.

Reactie van De Helmer

Beste Daniël, erg vervelend en excuses daarvoor. Wij gaan er vandaag voor zorgen dat u het gratis blikje alsnog krijgt.

C. van Wolffelaar
20 februari 2021

normaal zijn we gewend dat alles gloeiend heet is. Deze keer. jammer. maar was alle zo koud dat we het moesten opwarmen

Erik
20 februari 2021

Lekker en lekker snel

Nicol
19 februari 2021

Altijd heerlijk, complimenten! Betaalbare prijzen en supersnelle levering. Top!

Jeannette ten Tije
16 februari 2021
Truus Jonkers
14 februari 2021

Prima website. Bezorging precies op tijd en vriendelijk. Wel een min-/aandachtspuntje ; schotel smaakt prima maar vlees is (wederom) niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel Slotboom
14 februari 2021

Echte strijders rond deze tijd! Snelle levering en lekker eten!👊🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Korn
13 februari 2021

Het was weer als vanouds lekker!

Toine
13 februari 2021
Ano
12 februari 2021

Snel en lekker!

Freddie
11 februari 2021

Prima, zoals altijd. En zelfs met dit koude weer nog lekker warm

Md
11 februari 2021
Reactie van De Helmer

Als je er niet bij zet wat er scheelt dan kunnen we er niet veel mee MD.

Denise
11 februari 2021

Zoals altijd erg snel bezorgd, vriendelijke bezorger en smaakte weer lekker😊

Chantal
4 februari 2021

Binnen 10 min naar de bestelling had ik me eten al binnen Zonder blikje cola en zonder wiskey saus

Mo
2 februari 2021

Vandaag weer eens een goed belegde pizza gehad. Smaakvol ook. De kwaliteit wisselt nog al.

Jeannette ten Tije
2 februari 2021
Daniël
1 februari 2021

Zoals altijd super!!! Mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger! En de shoarma super heerlijk. De beste shoarma van Enschede. De friet heerlijk gekruid en lekker knapperig Ik zal hier altijd blijven bestellen!

Reactie van De Helmer

Dank voor de complimenten Daniël!!!

gerrit
1 februari 2021

heerlijk en zeer op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanny
31 januari 2021

Werd snel bezorgd. Lekker warm!

Bossink
27 januari 2021

Het was lekker maar jammer dat de gebakken aardappelen koud waren. Gratis cola niet gezien

Reactie van De Helmer

Beste Bossink, wij zullen u deze week het gratis blikje nabezorgen. Excuses voor het ongemak.

Jolien
26 januari 2021

De kip kapsalon nieuw :-), jeetje wat een aanrader!!!!!!!

Margreet
26 januari 2021

Bezorging op tijd. Pizza is warm.Goed gevulde pizza. Nette bezorging.

Jeannette ten Tije
25 januari 2021

Heerlijk!

Nick
24 januari 2021

Altijd lekker. Op tijd bezorgd, nog nooit iets vergeten. In het kader van steun de lokale ondernemer, via de site zelf besteld. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Super Nick, bedankt !!!

Meijerink
24 januari 2021

Het eten was keurig op tijd, vriendelijke bezorgd, echter het was niet al te warm meer, verder prima qua smaak en hoeeelheid

Roy
22 januari 2021
Gijs
22 januari 2021
Joost
20 januari 2021

Perfecte levering, op het tijdstip dat ik aan had gegeven. Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

Anoniem
19 januari 2021
Kim
17 januari 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
16 januari 2021

17.55 besteld we hadden pauze op t werk. 18:10 komt het eten eindelijk zonder saus. 18.25 komt het saus we konden niet meer eten we hadden nog 5 minuten heel snel paar happen nemen en met honger aan het werk. Namens mij en mijn collega's bedankt! Heel slecht had er nog bij gezet pauze van werk graag optijd! Wij bestellen hier nooit weer.

Reactie van De Helmer

Beste Nick, erg spijtig dat dit heeft kunnen gebeuren. Je reactie echter eveneens jammer. Alsof het niet menselijk is dat je in een vrijdagmiddagspits wat laat kunt zijn en ja erg vervelend dat het sausje ontbreekt. Maar dat je obv 1 slechte ervaring zo’n uitbrander geeft.... tja nogmaals excuses “we all make mistakes”

Sonja
15 januari 2021

Eten was lekker maar geen gratis blokje.:(

Ilse van der meulen
14 januari 2021

Helaas was de pizza koud, helaas was de vorige keer de bestelling niet goed gegaan (uiteindelijk wel de goede ontvangen) dus we raken wat minder tevreden. Helaas want we waren altijd zeer te spreken over de Helmer

sprangers
11 januari 2021

goed op tyd heel lekker alleen de patat en aardapelschijfjes wat te hard gebakken

Ewald
11 januari 2021

Top en snel ondanks verkeerde pizza geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
11 januari 2021
Ron Hendriks
10 januari 2021

Goed eten en altijd op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi Savci
10 januari 2021

Pizza shoarma besteld, ik kreeg een verkeerde koude pizza met een hap eruit. Vervolgens kregen we een nieuwe bestelling en was de Pizza lauw. De vorige keer dat ik heb besteld ontbraken er een aantal gerechten. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 januari 2021
Kim
9 januari 2021

Super lekker weer en top bezorging!

Koiter
9 januari 2021

2 van de drie pizza's hadden zwarte randen en de pizza met verse knoflook, zat veel te veel knoflook op waardoor deze niet lekker meer was. Broodjes kipdoner waren heerlijk!

Gino
9 januari 2021

Heerlijke maaltijden en schotels, bezorging altijd keurig op tijd en vriendelijke bezorgers.

RF
9 januari 2021

Goed lekker eten! Indicatie tijd was 50 minuten maar was er na 20 minuten al. Echt top

Adrie
8 januari 2021

Bodem en saus waren nog half-bevroren. Koude pizza dus.

Linda van Buren
8 januari 2021

Netjes op tijd geleverd en het smaakte heerlijk

Rey
7 januari 2021

Eten was zoals altijd heerlijk en bezorgtijd 15 min klasse de helmer heeft de de lekkerste kapsalon van enschede

Jolanda
6 januari 2021

Dit is de eerste keer dat we niet tevreden zijn, bijna al het eten is de prullenbak ingegaan vlees was redelijk maar de patat was volgens mij 3 x gebakken het was echt vies. Ben niet zo’n klager maar nu ben ik eens niet positief. Bah

Reactie van De Helmer

Beste Jolanda, dank voor je melding en erg jammer dat het deze keer niet is bevallen. Wij bakken de patat echt niet 3x op... Mocht het een volgende keer niet naar wens zijn, bel dan aub op en dan maken we het eten opnieuw voor u.

Tonks
5 januari 2021

Als altijd lekker, meer dan genoeg en super service bij bezorging

Jeannette ten Tije
5 januari 2021

Heel erg genoten, heerlijk gegeten !

Anoniem
3 januari 2020
Monique
2 januari 2020

Eten was koud

Reactie van De Helmer

Hoi Monique, excuses daar voor. Mocht het een volgende keer niet naar wens zijn, bel dan even, dan maken we het nieuw voor je.

Anoniem
31 december 2020
Vredenburg
30 december 2020

Was weer ontzettend lekker! Heerlijke cheeseburger

Thefer
28 december 2020

We hadden een schotel besteld , helaas waren de spareribs zwart geblakerd en taai. Zij komen nooit terug op referenties helaas, zou ze sieren als ze dat wel zouden doen

Reactie van De Helmer

Beste thefer, wij kunnen niet op alle recensies reageren. Maar als je in de lijst kijkt dan zie dat we met regelmaat reageren. We betreuren dat de spareribs niet naar wens waren. Wij vinden het ook jammer dat je dan niet even telefonisch contact met ons legt, dan regelen we direct nieuwe voor je (mits de klacht terecht is). We hebben graag persoonlijk/telefonisch contact als er iets beter kan.

Anoniem
28 december 2020
Martijn
27 december 2020

Top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William ten Lande
27 december 2020

Hadden aangegeven dat de bestelling om 17.45 uur graag zouden willen hebben. Deze kwam al om 17.05 uur. Pizza Salami was lauw waardoor deze eerst nog in de oven werd gedaan anders was deze niet lekker. Pizza Calzone shoarma speciale was nog net warm genoeg om te eten. Had ook deze bijna nog even in de oven gedaan om weer warm te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cathie
27 december 2020

Duidelijken makkelijke site voor de bestelling. Mooi op tijd klaar en gied uitgevoerd. Smakelijle pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
27 december 2020

Het was een snelle en zeer vriendelijke thuisbezorging. Eten was goed warm en smaakte goed. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
27 december 2020

Eten smaakte weer heerlijk! En stipt op tijd bezorgd, geweldige service, vriendelijk personeel.

thefer
24 december 2020

pizza"s waren lekker, echter zat de kaas aan de doos geplakt.

Sabine
23 december 2020

Kwam nog eerder dan verwacht. Heeft goed gesmaakt

Daniel
22 december 2020

Heerlijk gegeten en goed naar de opmerkingen gekeken !!

Evi
21 december 2020
bert
21 december 2020

Pizza s nooit meer laten bezorgen door n bezorger op de fiets......in Boekelo!

Martijn
19 december 2020

Zoals altijd, top Helmer burgers 👌

Kemal
18 december 2020

Bezorger was aardig eten was top echt een aanrader en ze zijn hamdulilah mooie mensen

Patrick
17 december 2020

Heerlijk genoten van een dönerschotel!

Sandra
17 december 2020

Altijd lekker en keurig op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Hellen noordhoek
15 december 2020
Bruggeman
13 december 2020

Snelle em complete bezorgingen. Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
13 december 2020
engelen
12 december 2020
Dik
12 december 2020

De pizza was nog goed warm, snelle levering binnen 20 minuten en lekker. De toppings hadden iets beter verdeeld mogen worden over de pizza.

Roos Kaspers
11 december 2020

Eten was ok, kreeg alleen wel een pizza terwijl ik pasta had besteld. Je zou toch denken dat die Italianen het verschil tussen pizza en pasta wel weten. Ze wouden wel hun pizza nadat ze mij de pasta hadden gebracht. Dit kan voor anderen een eventueel koude pizza verklaren. ;)

Reactie van De Helmer

Beste Roos, allereerst excuses voor het ongemak. Een pizza carbonara of een pasta carbonara daar kan in een drukke spits wel eens een foutje worden gemaakt. De pizza die wij weer meenemen bij de klant verkopen wij niet door aan een andere klant. Dat zou echt vreemd zijn.

Dijkstra
11 december 2020

Was helaas geen knoflooksaus bijgeleverd

Vincent K
6 december 2020

Top, en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
6 december 2020

Zoals gewoonlijk, top

Truus Jonkers
6 december 2020

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Helaas was de helft vergeten, maar dit werd zeer snel gecorrigeerd. Aandachtspuntje: De shoarma speciaal schotel had wel wat warmer gemogen.

Daisy Oostindie
5 december 2020

De pizza mag de volgende keer iets warmer, verder prima!

joan peddemors
5 december 2020
Kaspers
5 december 2020

Heel goed voor elkaar

G van veen
2 december 2020

Levering was niet compleet bezorger vergeten een 2e tas af te geven. Gelukkig snel opgelost. Masr smaakte weer prima

Paul
1 december 2020
Yvonne Terhorst
1 december 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk!

Evi
30 november 2020
Laura
29 november 2020

Het eten was snel bezorgd. Wij bestellen vaker bij jullie. Maar vanavond was het eten verre van vers. Ik ben samen met mijn partner er behoorlijk goed ziek van....... helaas voor ons nooit weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Laura, onze kipdöner wordt dagelijks vers van de spies gesneden. Wellicht dat jullie van iets anders ziek zijn geworden. Wij hebben zondag vele aantallen kipdöner verkocht en verder geen klachten gehad. Erg jammer dat jullie dit zo hebben ervaren.

Rob
29 november 2020

Heerlijk, goede porties en supersnel bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

robert
29 november 2020

het was goed en snel alleen blikje fris was vergeten verder was het perfect

Reactie van De Helmer

Beste Robert, excuses voor het ongemak. Dank voor de goede recensie ondanks het blikje. Wij zullen deze vandaag alsnog nabezorgen.

Rianne
28 november 2020

Mijn pizza zag er niet uit, zo waardeloos heb ik het nog nooit gehad. De kapsalon was ook niet goed. Vreemd dat ik bij hun zelf bestel en het wordt bezorgd door thuisbezorgd. Nee niet eerder meegemaakt maar we waren erg ontevreden

Reactie van De Helmer

Hoi Rianne, je bent een beetje onduidelijk... De pizza zag er niet uit... Wat bedoel je precies ? De kapsalon was óók niet goed. Wat dan ? Koud, zoutig ?? Je geeft niet aan wat er niet goed is. Je verhaal van Thuisbezorgd snap ik eveneens niet. Jammer... Als je bestelling niet naar wens is dan mag je ons altijd bellen en lossen we het op.

Mo
28 november 2020

18.14: een pizza besteld, 18.29 werd de pizza bezorgd. Super snel dus . Mijn bevindingen over de pizza: niet gaar, niet warm genoeg.

Petra
27 november 2020

Het smaakte weer super, en netjes en op tijd bezorgd

Henriette
24 november 2020
H.leppink
23 november 2020

Heeft heerlijk gesmaakt al had het wat warmer gekund. Volgends afspraak geleverd dus zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T de Lange
22 november 2020

Het was Top geregeld, en smaakte lekker👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy Oostindie
21 november 2020

Ik had €1,00 voor extra salami betaald maar er zat alsnog niet veel salami op. Voor de rest prima pizza

Vredenburg
21 november 2020
MHK
20 november 2020

Alles, maar echt alles zat helaas onder de saus van de spare-ribs. Maar goed dat kan een keer gebeuren. Helaas ontbrak het blikje cola en één knoflooksaus. Het smaakte allemaal wel heel erg lekker.

Reactie van De Helmer

Beste Monique, dat is vervelend ! Wel fijn dat je ons een positieve terugkoppeling doet... we komen vandaag langs met de beloofde frisdrank én een fles wijn ! Proost

Silvia
18 november 2020
Gerbert
16 november 2020

We hadden kapsalon kipdoner zonder kaas en zonder sla besteld en er lag alsnog veel sla bovenop... Bij beide kapsalons was de patat niet helemaal gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile
16 november 2020

Goed eten en prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RG
11 november 2020

Het was heerlijk zoals altijd! Ook heel snel bezorgd

thefer
9 november 2020

de ingrediënten van de pizza's zijn vrij minimaal, voor de prijs die je ervoor betaald zou het rijkelijker belegd mogen zijn. vooral als je een extra topping besteld bijv champignons, betaal je 1 euro voor 6 plakjes champignon. jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.