Beoordelingen van De Helmer Enschede

Recente recensies

5.0
Suus
26 mei 2022

Schotel was goed maar knoflooksaus erg dun zonde van je geld

Cindi
23 mei 2022

super snel geleverd, goed warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
21 mei 2022
Stef
21 mei 2022

Pizza shoarma was super lekker en optijd bezorgd.

Truus Jonkers
16 mei 2022

Zeer snelle bezorging en wederom door een vriendelijke bezorger. Weer schotel de Helmer besteld en op verzoek is de kipdoner vervangen door de vertrouwde kipfiletblokjes. Super!

Martijn
13 mei 2022
Suzanne
8 mei 2022

Bedankt voor de nalevering, super opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Graag gedaan Suzanne !! Jij bedankt voor je geduld en toch hele fijne recensie

Thomas
7 mei 2022
Sem rebergen
6 mei 2022
Remy
3 mei 2022

Veel hier besteld afgelopen jaar, maar de laatste maanden is de kwaliteit slechter geworden. Bestelling vaak incompleet en shoarma is er niet lekkerder opgeworden. Helaas

BM
2 mei 2022

Kleine porties en eten smaakt ook niet bijzonder

Cindi
1 mei 2022

zoals altijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
1 mei 2022

Wederom keurig bijtijds bezorgd door vriendelijke bezorger. Schotel de Helmer was goed op temperatuur en heerlijke knapperige aardappelschijfjes. Wel 1 kleine kanttekening: normaliter zitten er kipstukjes met gegrilde groenten bij. Deze keer echter "soort van"(?)kip(?)plakjes zonder de gegrilde groenten. Dat was jammer.... Anders wederom 5 sterren i.p.v.de huidige 3.... Note: Is toch ook niet echt een goedkope schotel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruwhoff
1 mei 2022

Het ziet er goed uit en het smaakt heerlijk.

Frank
28 april 2022

Zoals altijd keurig op tijd en superkwaliteit

Gert
26 april 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven.

Jan
23 april 2022

Het ging weer van een leien dakje 👌

MB
19 april 2022

Kapsalon zwom in de saus en kip was erg vet. Helaas niet veel van op gegeten en nadien iedereen buikklachten.

Thomas
16 april 2022
San
15 april 2022

Goed alleen jammer dat de aardappelschijfjes verschrikkelijk zout waren gekruid

Groen
13 april 2022

Altijd heerlijke geen vet vlees!

Pascal
13 april 2022

Snelle bezorging en nog lekker warm

Kooiker
11 april 2022
Kromkamp
9 april 2022
Henk koning
4 april 2022

Lekkere zeer snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke will
3 april 2022

Heerlijke pizza, snel bezorgd en goed warm!

Martin
2 april 2022

Heeerlijke pizza's en precies op het afgesproken tijdstip geleverd. Super!!!

Tevreden klant
2 april 2022
Helmerhoek
2 april 2022
Erwin Winters
31 maart 2022

5 minuten te laat en pizza extra moeten opwarmen omdat deze niet meer warm was. Kapsalon was niet echt heel warm.

Stephanie
29 maart 2022

Super snel en lekker eten, altijd top hier!

Groen
28 maart 2022
Yvette flokstra
28 maart 2022

Hoi hoi voor 12:50€ vond ik het heel lekker alleen een beetje weinig voor wat je betaald. We hadden iets meer verwacht. Groetjes.

Stef
26 maart 2022

Heerlijke pizza shoarma

Brouwer
21 maart 2022
I. M.
21 maart 2022

Wij bestellen regelmatig bij jullie, altijd goed! Gisteren de nieuwe crispy chicken burger gehad, goed vlees ! Een verbeterpunt iets meer saus! De verhouding was niet goed, teveel vlees en brood en te weinig saus. Smaak verder was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
20 maart 2022

Tosti ham, kaas ananas. Kaas was niet gesmolten, zelf nog ik de oven gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goolkate
20 maart 2022

Knoflooksaus was niet geleverd Jammer as je broodje shoarma bestelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
19 maart 2022
Petra Van Ende
19 maart 2022

We hebben een groot broodje shoarma besteld... we krijgen een normaal formaat...met heel veel vlees

Onno
18 maart 2022
Thomas
12 maart 2022
Steph
11 maart 2022

Pizza was een beetje droog maar smaakte verder prima

Ingrid
7 maart 2022

Prima en lekker. Bezorgtijd is zoals aan staat gegeven. Soms zelfs eerder. Raad jullie altijd aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RM Coops
5 maart 2022

De smaak is prima, maar daar is ook alles mee gezegd. Toen het werd gebracht werd aangegeven dat "het bakje shoarma was gevallen, het heeft alleen iets gelekt". Het bleek echter dat de complete bestelling was gevallen. Na de zoveelste keer dat er iets met de bestelling is, is het nu klaar. Hier bestel ik dus helemaal niets meer. En dat voor bijna €53 !!

Jelmer Vos
5 maart 2022

Helaas was het eten niet echt best. Zeker de pasta niet. De prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht. Ik over weeg om een andere eet gelegenheid te gaan zoeken.

Silvia
4 maart 2022
Gerben
4 maart 2022

Mooi op tijd. Eten was goed!

Tony
1 maart 2022

Goed eten en warm bezorgd

Thomas
26 februari 2022
Hans
26 februari 2022

We bestellen een paar uur van tevoren en dan wordt de bestelling een half uur later bezorgd!

Reactie van De Helmer

Beste Hans, het euvel is dat half Enschede tegenwoordig een paar uur van tevoren besteld en heel veel mensen geven dan hetzelfde tijdstip aan. Dat is echt een standaard iets geworden en dat komt (helaas) steeds vaker voor.

Suzanne
25 februari 2022

Uitstekend als altijd!

Astrid
24 februari 2022
Ewald
21 februari 2022
Ineke Niemeijer
20 februari 2022
Reactie van De Helmer

Dank Ineke !!

Glenn
20 februari 2022

Heel lekker gegeten en porties zijn wel aan de grote kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank Glenn ! Liever te veel dan te weinig 😉

Monique
20 februari 2022

De pizza’s werden bijna koud bezorgd en een half u eerder dan gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

We zullen de volgende keer beter op de tijden letten Monique . Als de pizza’s een volgende keer niet naar tevredenheid zijn, bel dan aub dan zorgen we ervoor dat het in orde komt. Nogmaals dank voor het vertrouwen.

Collin
20 februari 2022

Altijd erg goed eten bestel hier regelmatig of haal op maar altijd top in orde!

Reactie van De Helmer

Dank voor de complimenten!!!!

Thomas
19 februari 2022
H.Meijers
16 februari 2022

Smaak is goed, eten moest wel opgewarmd worden. Volgende keer van plan om zelf op te halen.

Truus Jonkers
15 februari 2022

Weer heerlijke schotel. Lekker warm Precies op tijd gebracht door vriendelijke bezorger.

Angela
15 februari 2022

Mix schotel was niet lekker. Vlees was droog en smakeloos. Slappe patatjes en aardappelschiifjes. Jammer.

Martijn
13 februari 2022

Vriendelijke bezorger en altijd lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
13 februari 2022

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
13 februari 2022
Thomas
12 februari 2022
Huizinga
10 februari 2022
Bareld soer
10 februari 2022

kwaliteit goed alleen jammer geen showarmamet wat patat of gebakken aardappeltjes ,losse patat er bij maakt het wel duur 9 patat extra € 5 ) een zakje was genoeg

Frits
7 februari 2022

De saus van de spaghetti bolognese bevatte genoeg gehakt, maar amper tomaten, dus het was meer spaghetti gehakt. En het brood was helemaal niet afgebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerrit
7 februari 2022

supersnelle bezorging ....en dat op een zondag......eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewald
7 februari 2022
Suus
7 februari 2022
Thomas
6 februari 2022
Tom
6 februari 2022
Thomas
5 februari 2022
Ellen
3 februari 2022

Bezorger was 10 minuten te vroeg, maar dat is in ieder geval beter dan te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sipke
30 januari 2022

Lekker, veel en snel. Het was weer een uitstekende keus.

Karin van wakeren
30 januari 2022

De Yufka’s waren al haast koud dus dat was minder. De smaak was goed

Harry
29 januari 2022

Perfecte service, uitstekend eten. Een echte aanrader.

Daron
29 januari 2022
Krol
28 januari 2022

Zoals altijd superlekker en mooi op tijd bezorgd.

Roesink
28 januari 2022
meijerink
27 januari 2022

Ik moet eerlijk zeggen dat deze keer de vulling van de pizza maar matig was. Voor de prijs die ik moet betalen van een pizza, kan ik het zelf beter. Jammer!!!

Nm
26 januari 2022

Zoals altijd, super !

Ana
26 januari 2022

Perfekt! Snel bezorging, erg lekker eten! :)

Cindi
26 januari 2022

zoals altijd, super snel geleverd, super heet, en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
25 januari 2022

Weer een prima combischotel. Lekker warm en smaakte goed. Tijdige en vriendelijke bezorging.

Roy Huiskes
23 januari 2022

Heb het idee dat de kwaliteit de laatste tijd erg achteruit gaat jammer

Anoniem
20 januari 2022

We hadden om 17,05 besteld en zou om 17,30 klaar zijn maar toen ik er aan kwam om 17,25 moesten ze nog beginnen met de burger en pizza's maken zeer vervelend het was uiteindelijk om 17,45 klaar maar wel lekker.

Cindi
17 januari 2022

Snelle levering, altijd vriendelijk, eten altijd heet en vooral heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk koning
12 januari 2022

Was een beetje flauw/smaakloos

Marloes
11 januari 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging top!

G. Martin
10 januari 2022

Lekker eten, grote porties en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
8 januari 2022

Top pizza, bamibal en bezorger!

Wim
8 januari 2022
Mirella
5 januari 2022

Altijd prima

Vd voort
3 januari 2022

De kapsalon was prima echter de lasagne shouarma was heel erg zout deze helaas niet opgegeten

Anoniem
3 januari 2022
Lisette
3 januari 2022

De shoarma , döner aardappeltjes waren meer dan genoeg en lekker maar de spare rond waren niet warm en absoluut niet lekker. Ik heb ze geeneens opgegeten . Sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 januari 2021

Alles prima, mooi op de afgesproken tijd gebracht en lekker

Wevers
2 januari 2021

Ondanks dat het 1 januari was, was ons eten er super snel en weer van goede kwaliteit!

Kim
30 december 2021

Normaal altijd super lekker eten. Dit keer waren de aardappelschijfjes slap, zacht , vet en alsof ze voor de 2de keer in de frituur waren gegooid. Erg jammer

Molly
27 december 2021

Niet wat we gewend zijn. Burger was veel te lang gebakken en helemaal taai.

Moniwue
25 december 2021

Het was heerlijk, goed warm nog en zeker op tijd 👍

D
24 december 2021
Peters
23 december 2021

De bestelling zou op ons verzoek geleverd worden om 18.15 uur. Helaas werd het al bezorgd om 17.45 uur. Ook zat er een botje in de lamacun.

Vincent
21 december 2021
Rademaker
20 december 2021
Petra
18 december 2021

Pizza was van binnen niet helemaal gaar, smaak was lekker

Samantha
16 december 2021

De aardappelschijfjes waren veel te donker gebakken die smaakte ook echt aangebrand. De shoarma was net rubber. De burger was daarin tegen wel heel lekker.

Hum
15 december 2021

Slecht tot zeer slecht, mijn bestelling was gewoon aangebrand. Zoals her er uit zag, zo smaakte het ook. Heb een rechtstreekse mail gestuurd, wordt gewoon niet op geantwoord. Slecht zeer slecht. Zet het nog even op mijn eigen fb site. Kijken wat er dan gebeurt. Dit incl foto, zodat iedereen zelf kan oordelen. Echt slecht

Reactie van De Helmer

Beste Hum, echt jammer van de slechte ervaring. Wij vinden uw reactie wel een beetje overdreven. U bent al jaren trouwe klant en daar is nooit iets mis gegaan. Waarom een e-mail schrijven en het op Facebook plaatsen ?! U kunt ons ook gewoon bellen of langskomen, dan maken we direct een nieuwe lahmacun voor u. Persoonlijk contact is hier in veel beter dan e-mail of Social Media. Uw e-mail hebben we overigens nergens kunnen vinden.

Frank Leijdekkers
14 december 2021

Bezorging erg snel en goed warm, daar niets dan lof over. Echter vond ik de porties van de broodjes shoarma wel erg klein, met name van de super zeker gezien de prijs. Ook daar had wel een extra broodje bij gemogen gezien het formaat en een euro voor dat kleine beetje kaas vind ik ook wel erg veel. Kwaliteit van het eten is dan wel weer erg goed.

Koen
14 december 2021
Harry
12 december 2021

Zoals altijd perfect eten en perfecte bezorging.

Roy
10 december 2021

Bestelling lauw tot koud, tosti gezong geen tomaat en dillesaus

Judith
10 december 2021

Bestel heel vaak, maar laatste tijd mankeert er steeds meer aan. Vandaag koude pizza / aardappels, pizza niet gesneden. Jammer, je zou meer verwachten..

Laura
8 december 2021

Erg lekker! Warm en snel geleverd

eef
8 december 2021
Sonjs
8 december 2021

De prijs die je betaald voor de spare ribs, staat scheef op de inhoud . Veel bot heel weinig vlees.Dus 8 stukjes bot met haast geen vlees. Tegenvaller

.
7 december 2021
Ad
6 december 2021
Gerriy
6 december 2021
Wendy Reijnen
4 december 2021

De bestelde pizza’s waren niet erg warm en het gratis blikje Fanta is niet mee geleverd.

Reactie van De Helmer

Beste Wendy, we gaan het blikje Fanta vandaag alsnog bezorger. Jammer van de mindere ervaring. We gaan ons uiterste best doen om het de volgende keer naar volle tevredenheid te bezorgen.

Ik
1 december 2021
joan peddemors
29 november 2021
Ronald Wetzels
28 november 2021

Ei op de pizza was te snotterig niet gaar genoeg. Eiwit had gaarder moeten wezen. Voor de rest smaakte de pizza goed.

Jose
28 november 2021
meijerink
27 november 2021
M
23 november 2021

In het beginsnelheid de week is er een betere pizza bakker, dan in het weekend.

Bert
21 november 2021

Zoals altijd prima levering en heerlijk eten

Dominique
21 november 2021

Ik woon 1 minuut van de helmer af, maar kreeg de pizza gewoon lauw afgeleverd. Na 1 pizzapunt te hebben gegeten was de rest koud en de kaas hard geworden. Erg slecht! De extra bamischijf was wel heet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Dominique, bestellingen hebben vandaag niet langer dan een minuut gewacht. Bezorgers voldoende dus erg vreemd dat de pizza lauw was. Een volgende keer aub bellen dan regelen wij een nieuwe pizza. Jammer van de slechte ervaring.

A. Noniem
21 november 2021

Pizza's waren taai... mager belegd en koud. 1 zelfs verbrand. Niet de kwaliteit die wij gewend zijn.

Oosterkamp
20 november 2021

We zouden gratis blikje cola krijgen maar hebben we niet gekregen, 1 van de wraps was koud had bijna geen saus en maar klein beetje kaas waar we om vroegen

Reactie van De Helmer

Beste Oosterkamp, excuses voor het niet brengen van het blikje. Je woont dichtbij, bel de volgende keer even dan brengen we het na. Dat gaan we vandaag overigens alsnog doen.

Joan Peddemors
20 november 2021
Ilse
19 november 2021

Jammer dat mijn eten in 2 delen moest worden bezorgd. Vond het bijzonder dat hier heel makkelijk over werd gedaan. Excuus werd nieteens gegeven. Bestel graag bij jullie maar vond deze houding niet heel prettig.

R. Hedo
17 november 2021

Eten was lekker en bezorgen was op tijd alleen ik vond het jammer dat de saus was er niet !! :(

Reactie van De Helmer

Beste Riva, excuses voor het ongemak. Bel de volgende keer dan leveren we het snel na. Je woont dichtbij

Matthias Post
17 november 2021

Helaas verkeerde pizza ontvangen. Geen carbonara speciale, het smaakte wel prima

Jeffry
16 november 2021
Nijkamp
14 november 2021

Eten was zoals altijd prima… De volgende dingen ontbraken: Blikje sprite Pita broodje Verder was het bakje aardappelschijfjes niet erg vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Donny, Excuses voor het ontbreken van de genoemde producten. Wij gaan er voor zorgen dat het blikje sprite zsm wordt nageleverd. Dank voor de terugkoppeling!

Marianne
13 november 2021

Het was weer Super lekker !😋

Jose
10 november 2021
Korf
9 november 2021

Vlees was niet erg warm . Had broodje shoarma besteld met 2 extra broodjes. Ik verwacht dan 3 broodjes zaten er echter maar 2 in.

Rick
7 november 2021
Monique
7 november 2021

De pizza had een droge smakeloze bodem/korst. Ook de vulling voldeed niet aan de verwachting.

R.Langkamp
7 november 2021

Ik heb 2 schotels kipdöner besteld. Heel lekker van gegeten. De bijgeleverde salade zou ik een keer met andere ingrediënten maken.

Kris
1 november 2021

Heerlijk pizza en schotel en alles warme genoeg. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gouma
1 november 2021

De pizza was bijna koud en er was maar 1 bakje knoflooksaus terwijl er 2 besteld waren en ook op de kassabon staan. Normaal is het altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Gouma, dank voor je feedback ! je had een kapsalon met knoflooksaus en een pizza met knoflooksaus. Die knoflooksaus van de kapsalon zit er al op en voor de pizza krijg je een apart bakje. Je geeft aan dat je 2 bakjes had moeten krijgen maar dat is dus niet correct. Dat de pizza’s niet helemaal warm waren is echt jammer. We gaan ons best doen om het de volgende warmer te leveren.

Slag
31 oktober 2021

Snelle service en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
31 oktober 2021

Bestellen altijd zonder saus op de burgers, helaas hebben we deze er zelf af moeten schrapen. Zat goed gesmeerd aan beide kanten. Maakte voor ons het eten minder lekker dit keer. Bellen hebben we niet gedaan omdat we gezien de zondag dan weer zouden moeten wachten en zaten met kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
30 oktober 2021
MartineB
29 oktober 2021

Vlotte bezorging. Pizza was aan de onderkant wat verband.

Ewald
25 oktober 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
24 oktober 2021

Weer prima op tijd bezorgd. Schotel de Helmer wederom heerlijk/goed bereid/lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lena
24 oktober 2021

Maar voorraan op de fiets komen 😉scheelt reistijd en t eten blijft warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.vd Berg
24 oktober 2021
Rick
22 oktober 2021

Mijn lahmacun was niet erg warm en de groenten wat erin zaten waren nog bevroren.

Marloew
20 oktober 2021
Rob
18 oktober 2021

Zeer weinig voor veel geld.

Robert
18 oktober 2021

18:17 besteld, verwachte bezorgtijd 19:05, 18:33 bezorgd. Super snel bezorgd en zoals gewoonlijk heeft het weer lekker gesmaakt :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Veen
17 oktober 2021
huisartsenpraktijk de Runen
17 oktober 2021
J.schaffer
17 oktober 2021

Ben beter gewend van jullie. Pizza was kleiner en minder belegd met gehakt. Lachmacun was slecht opgerold . Smaak was goed

Vos
16 oktober 2021

Supersnel bezorgd, prima van smaak

Edwin
16 oktober 2021
RM Coops
15 oktober 2021

Jammer dat er geen sterren gegeven kunnen worden of alles compleet is. Het eten is prima. Bezorging is prima, maar bij elke bestelling ontbreekt steeds maar weer iets. Nu ontbrak weer een extra knoflooksaus. Wel extra betaling voor gedaan, niet ontvangen. Het lijkt soms wel of er in de haast niet naar opmerkingen, die je kunt aangeven bij de bestelling, gekeken is. Of dat iemand een eind/totaal controle uitvoert. Dit is een wederkerend verhaal. En nee, ik hoef niets gratis of een verrekening bij de volgende bestelling. Ik wens ook geen telefonisch contact.

Bergsma
14 oktober 2021
Debby
9 oktober 2021

Duidelijk aangegeven dat we graag om 17:45 u de bestelling willen ontvangen. Om 16:40 was de bezorger er al...

Monique Papenborg
7 oktober 2021

Op op zich was de calzone niet zo slecht, maar het leek wel of ze de kruiden pot waren vergeten. Er zat geen smaak aan, het wat erg flauw. Vind het heel jammer dat de Helmer niet consistent is.afgelopen weken veel besteld en was het naar lange tijd weer echt lekker. Gisteren was jammer genoeg weer een teleurstelling.

Bossink
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten van een broodje doner

A
4 oktober 2021

Heerlijk. Snel. Perfect als altijd.

Wim
3 oktober 2021
Theo
3 oktober 2021

Top

John
2 oktober 2021

Het eten was weer heel lekker. Alleen weinig vlees en knoflooksaus. Kan een keer gebeuren. Want de andere keren dat we bestellen is het altijd prima in orde

Anoniem
27 september 2021

kapsalons waren wel lekker alleen er moet echt wat aan de pizzas gedaan worden die vroeger erg lekker waren. De bodem was namelijk erg dun en de pizza was koud.

Monique oostindie
27 september 2021

Voor het bedrag van €11 hadden we iets meer pittige spare ribs verwacht voor een volwassen persoon is dit te weinig. Het positieve is dat hij goed van smaak is en van de bot afvalt.

Derkje
26 september 2021

Sneller dan de opgegeven tijd, goed eten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
25 september 2021

Was weer zoals gewoonlijk erg lekker

Harry
25 september 2021

Zoals altijd perfect

Arjan
25 september 2021

Lekker en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Jan de Jonge
24 september 2021

Half uur na de aangegeven bezorgtijd zelf naar gebeld: helaas fout gemaakt, pizza's liggen nu in de oven, excuses! 1,5 uur na de bestelling via internet werd uiteindelijk bezorgd. Pizza's waren van goede kwaliteit.

Kenneth Krol
23 september 2021

Gewoonweg super! Heel snel bezorgd en erg lekker. Zoals altijd.

Hans R
20 september 2021

Helaas was het bakje met salade gaan lekken en hierdoor alle bestelde producten nat en vies geworden. Tevens zat er geen knoflooksaus bijgeleverd, deze is wel snel na een telefoontje gebracht.

Lotte van Hes
20 september 2021

Dit ben ik niet gewend van jullie. Al tweede keer dat we pizza’s krijgen die taai zijn en met echt weinig beleg. Er zat zelfs haast geen kaas op. Ik beveel jullie normaal altijd aan maar laatste keren dus echt niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
19 september 2021

Heb veel bestellingen gedaan maar zo lekker als vandaag heb ik nog nooit gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
19 september 2021

Eten is heerlijk, alle recente bestellingen compleet(Ging eerder wel eens mis), en supersnelle bezorging!

Harry
18 september 2021

Perfect zoals altijd

Monique
17 september 2021

De knoflooksaus bakjes waren tijdens het vervoer open gegaan waardoor de hele tas onder de knoflooksaus zat.

Twan
15 september 2021
Schuurman
15 september 2021

Eten was lekker en warm.wij bestellen vaak bij jullie

Truus Jonkers
13 september 2021

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Heerlijke schotel De Helmer. Prima bereid en goed op temperatuur.

Marjolein
12 september 2021

Voor de 5e keer op rij onze bestelling niet compleet ontvangen. Telkens mist er het extra bestelde (en betaalde) pitabroodje/saus. Jammer, want het eten is erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
12 september 2021
Jaran
11 september 2021

De patat was voor 2,50 veel te duur! Daarnaast kreeg ik een melding dat het 1 uur zou duren, ik wilde bijna afbestellen. Gelukkig was de bezorger er met 15 min.

René
10 september 2021

Gebakken aardappels niet goed warm Kipschotel ook niet goed warm Jammer tegenvaller. Misschien te lang gewacht met wegbrengen of meerdere klanten tegelijk. Normaliter geen klachten bij de Helmer

Martin
9 september 2021

Verbeterpuntje, ik krijg de indruk dat opmerkingen bij de bestelling niet altijd worden gelezen.

Reactie van De Helmer

Beste Martin, heb de bestelling er nog eens op nagekeken. Het opmerkingenveld is LEEG

Lena
7 september 2021

Het was weer heerlijk 👌🏻Dit keer de spaghetti bolonese 😋

Benes
5 september 2021
Rene
5 september 2021

Na onze verhuizing naar Enschede Zuid lang op zoek geweest naar een waardige opvolger van eetcafe Jeruzalem (Twekkelerveld). Ik denk dat we met De Helmer een vervanger hebben. Meerdere keren en verschillende dingen besteld. Wij bestellen wel weer 💪🏻👌🏻

Reactie van De Helmer

Beste René, dank voor het mooie compliment !!

Joan Peddemors
4 september 2021
Wouter
4 september 2021

Erg lekker, niks aan te merken! Snelle bezorging, perfect!

John
1 september 2021

De kipdoner kapsalon was weer erg lekker

Ellen
29 augustus 2021

De kip was prima, maar de pizza was bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk koning
29 augustus 2021
Martijn
29 augustus 2021

Zoals altijd top

Erica
27 augustus 2021
26 augustus 2021

Prima pizza's! Bezorgen met de fiets i.p.v. auto zou mooi zijn.

Weustink
25 augustus 2021

Broodje Kipfilet was te vet. Dreef er in. Was niet smakelijk. Pizza’s waren koud. Te veel knoflook… Hele avond last van gehad

Monique
22 augustus 2021

Niets aan te merken. Het was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 augustus 2021

Snelle bezorging maar aardappels waren niet gaar en de spare ribs niet meer van kwaliteit doe ze eerst hadden. Erg jammer maar geen spare ribs meer van hun

Kenneth Krol
21 augustus 2021

Superlekker en op tijd bezorgd zoals altijd.

M
20 augustus 2021

Bakje van de salade was open gegaan. Alles zat eronder. Veel weg moeten gooien.

Edwin Lastdrager
18 augustus 2021

Ik had de fooi gelijk digitaal meebetaald. Daar was wat onduidelijkheid over bij de bezorger

Annet
17 augustus 2021

Was zoals altijd weer een lekkere kip kapsalon

Monique
15 augustus 2021

De bestelling was top. Het eten was weer als vanouds. Voor het eerst weer met smaak gegeten.

Mosman
13 augustus 2021
Roos vd horst
13 augustus 2021

Super schnitzel goed warm en lekker

henk
13 augustus 2021

eten was warm en de bezorger was vriendelijk Helmer is sowieso een aanrader .

Dominique
12 augustus 2021
Rene
12 augustus 2021
Piet
11 augustus 2021

Super lekkere pizza en pasta gegeten.

Matthijs
5 augustus 2021
Daniël
5 augustus 2021

Zoals altijd eten snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Shoarma super heerlijk en warm. Mooie grote portie!!! Patat heerlijk warm, lekker gekruid en super heerlijk. De beste en lekkerste shoarma van Oost Nederland!

SDMH
4 augustus 2021

Zo als altijd, weer goed gesmaakt👍

Timo
2 augustus 2021
vd Velde
1 augustus 2021

Lekkere lahmacun's, 20 minuten eerder dan gezegd, heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
1 augustus 2021

Was binnen 15 minuten op mijn bestemming nadat ik had besteld super snel dus. Ik had een pizza salami en een grilburger besteld allebei heel lekker.

Dion
31 juli 2021
Harry
31 juli 2021

Perfect eten zoals altijd. Een aanrader

Petra
30 juli 2021

Ik ben niet van de slechte recensies, maar dit eten was echt heel slecht. Werd koud geleverd ten eerste, maar de kapsalon was beneden alle peil. Een bak patat, vlees, kale sla, koude geraspte kaas en een dot knoflooksaus. Geen lekkere komkommer/tomaat/ui, geen gesmolten kaas, niet in de oven geweest, niks..... Het was de slechtste kapsalon die wij ooit hebben gehad en zullen hier zeker niet weer bestellen!

Mk
29 juli 2021
Mathijs
28 juli 2021

Altijd prima eten, veelal snelle bezorging. Ik bestel hier graag!

Mirella
28 juli 2021
E Bossink
25 juli 2021

Heerlijke shoarma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
23 juli 2021

Zoals zo vaak iets “vergeten” Dit keer de knoflooksaus. De kipdöner bestel ik niet weer

sandra smit
23 juli 2021

Altijd lekker eten. Ecbt top

Vincent K.
21 juli 2021

Lekker (snel) bezorgd eten.

Ronald
20 juli 2021
Remko
12 juli 2021
Suus
9 juli 2021

Eten was goed maar bakjes knoflook mogen wel terug zoals ze eerst waren.

Reactie van De Helmer

Gaan we binnenkort ook weer regelen Suus. De leverancier kan vooralsnog alleen kleinere formaten leveren. Dank voor je heldere info

Lena
8 juli 2021

Het was weer heerlijk !

JB
30 juni 2021
N. Vredenburg
28 juni 2021
Monique
28 juni 2021

Dit keer waren de pizza's lekker als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Analbers
26 juni 2021

Top eten vlug bezorgd

Inge
24 juni 2021

Super snel bezorgd en lekker gegeten!

John
24 juni 2021

2 kapsalon kip doner besteld was weer erg lekker. Tot de volgende keer

Daniël
24 juni 2021

Zoals altijd heerlijke shoarma en patat. De shoarma was goed warm en vers. De patat mooi warm en knapperig. Bezorger is ook super vriendelijk. De beste shoarma van enschede!

Mirella
23 juni 2021

Altijd heerlijke pizza’s en shoarma(schotels)

Tess
23 juni 2021

Vriendelijke bezorger en lekker eten! :-)

Marjolein
21 juni 2021

Toch de helmer de voordeel van de twijfel gegeven omdat dat vorige/eerste keer niet heel goed was. Daar hebben we spijt van gekregen. De pizza's waren helemaal vastgeplakt aan de bovenkant en zagen er niet meer uit. Er was niet netjes mee omgegaan tijdens het bezorgen. Het eten was zeker niet warm meer, en de aardappelschijfjes waren niet te eten! Slappe vette aardappeltjes die leken gebakken in veel te oud vet. Bah, dat je dit durft te verkopen. Dit was de laatste keer.

Reactie van De Helmer

Beste Marjolein, dank voor je terugkoppeling. Erg jammer te vernemen dat het niet naar wens was en je ons zo’n slechte recensie geeft. Ondanks dat we je een nieuwe pizza hebben bezorgd. Ons frituurvet wordt met een standaard regelmaat ververst. Als het echt zo slecht was als jij schetst dan hadden we daar echt wel meerdere klachten per dag over gekregen…. En dat is niet het geval. We doen altijd ons best en daar waar we kunnen verbeteren doen we dat zeker. We bezorgen je een nieuwe warme pizza en dan is dit alsnog jouw beoordeling. Helaas

Harmen
20 juni 2021

Het heeft uitstekend gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slag
20 juni 2021

Lekkere en Warme pizza en ook nog snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
20 juni 2021

Prima schotel. Goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger en keurig op gevraagde tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
18 juni 2021
Herman
17 juni 2021

Zoals zo vaak keurig op tijd en goede kwaliteit van het eten!

Rene
13 juni 2021

Het was weer heel lekker, prima eten. Alleen ligt het aan mij of zijn de porties kleiner geworden? Ik vond het wel een beetje karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
10 juni 2021

We hadden de kipdoner schotel besteld. We vonden alleen de salade niet zo lekker. Maar voor de rest was het eten heel lekker

Mien Fokke
8 juni 2021

Prima pizza’s. Verse ingrediënten.

Reactie van De Helmer

Dank Mien ! Erg blij te vernemen dat alles naar wens was.

Danny
6 juni 2021

Bezorging was ruim optijd. Echter was er teveel saus op de burger. En was de calzone heel erg nat (vochtig). Verder waren de pizza’s goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Danny, wij zullen er de volgende keer op letten om minder saus op te doen. Desondanks bedankt voor de mooie review

M.
6 juni 2021
Bas
5 juni 2021

Wederom super eten. Bericht dat er rond 19:15 bezorgd zou worden en was er al om 19:00. Top top.

Angelique
3 juni 2021
Lenneart
1 juni 2021

Heerlijke lachmajun met kip #aanrader

Monique
30 mei 2021

Bete dan de laaste maanden. Pizza was kleiner dan we voorheen hadden. Jammer genoeg de paprika was te rauw, maakte de calzone minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Di
30 mei 2021

Het was weer heerlijk! Zoals altijd👍

pamela
29 mei 2021

Eerste keer bestelt was zeker heerlijk zeker voor herhaling vatbaar