Beoordelingen van De Helmer Enschede

Recente recensies

5.0
Anoniem
gisteren
G.ottens
5 februari 2023

Alles super warm en mooi op tijd en niet te vergeten het smaakte voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
5 februari 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
3 februari 2023

Teveel saus op de broodjes waardoor je alleen knoflooksaus proeft wat helemaal in het brood trekt. Jammer, was niet lekker.

N.Vredenburg
3 februari 2023

De burgers waren weer superlekker!

Bert Bokkens
31 januari 2023
Monique Teesink
28 januari 2023

Goed van smaak ,warm lekker krokant

Dominic Jansen
25 januari 2023

Bezorger was laat, en eten wat koud.

Monique Teesink
24 januari 2023

Eten was niet warm en de sauzen zaten er niet bij

Bert
22 januari 2023

8euro betalen voor koud eten schandalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Hoi Bert, vreemd dat het eten koud was aangezien je dicht in de buurt woont. Graag de volgende keer bellen als iets niet goed is. Dan maken we het alsnog goed en bezorgen we het eten alsnog warm. Excuses voor de mindere ervaring

G. Martin
16 januari 2023

Het eten was dit keer jammer genoeg niet warm. Dit hebben wij nooit eerder bij jullie gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Eilers-moes
7 januari 2023

Meer saus zat te weinig op

M.
7 januari 2023

De bestelling kwam ruim op tijd en het smaakte goed. Wel een beetje flauw van smaak. Misschien iets meer kruiden gebruiken.

Jeremy
28 december 2022

Helaas heel slecht bevallen pizzas altijd tevreden over geweest nu heel slecht pasta zoveelste keer slecht helaas geen bestellingen meer van mij

Thomas
24 december 2022
Chantal Griemink
21 december 2022

De spareribs waren superlekker maar 13,50 voor 8 kleine stukjes vond ik veeeel te duur dus zal ik dat niet weer bestellen

Ewald
19 december 2022
Gerald
19 december 2022

De kip was droog en taai en het t van hard en aangebrand. Jammer want ik had trek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Tenbergen
18 december 2022

Bezorging was te vroeg, maar gelukkig waren we al thuis..

Harry
17 december 2022

Goed zoals altijd.

Emy
16 december 2022
Joël Gb
16 december 2022

Altijd top & snelle levering

Joël Gb
14 december 2022
Richart
10 december 2022

Altijd dik inorde 😋👍🏼

Matt
10 december 2022
Tess
9 december 2022

Eten was lauw en er is niet goed gekeken naar mijn opmerking die ik aan de bestelling had toegevoegd.

Slag
8 december 2022

Zoals altijd lekker eten en snelle bezorging!

Lieze Eshuis
5 december 2022
H v/d Zwaag
4 december 2022

Lekker en snel bezorgd.

Stef
3 december 2022

Pizza was goed

Anoniem
28 november 2022
Suzanne
26 november 2022

Prima als altijd!

Marijke
25 november 2022

Snelle bezorging, patatjes wat slap in de kapsalon, maar goed van smaak

Peter
23 november 2022
Reinders
17 november 2022

Goede porties! De kapsalon was prima. Qua salade zat er alleen sla op. De friet van zowel de kapsalon als het kindermenu waren helaas erg slof.

Slag
16 november 2022
Fam. Nijboer
14 november 2022

Lekker zoals altijd. Ook lekker warm. Voordeel als je dichtbij woont.

Stephanie
12 november 2022

Was lekker en heel snel :-)

Rianne
12 november 2022

Ik had een Donerschotel besteld en die was ongelooflijk lekker

Harrie Ates
11 november 2022
Jeffrey
10 november 2022

Nette bezorging, goede smaak.

Berenschot
8 november 2022

Op tijd besteld en was op tijd bezorgd! Eten ook goed!

Sabine
6 november 2022

Altijd prima en snel geleverd zelfs op zondag! Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
2 november 2022

Eten was heerlijk en snel bezorgd

E. van Dijk
26 oktober 2022

Wowh perfect eten en super snel geleverd

Van der Veen
23 oktober 2022
Anoniem
21 oktober 2022

25 minuten eerder gekregen

Edwin Tempelman
18 oktober 2022

Alles smaakte prima. Alleen waren de aardappelschijfjes niet al te warm meer. Deze zaten in een normaal papieren zakje die niet helemaal gesloten was. Dit zou ik anders doen.

Anoniem
16 oktober 2022

Het eten was snel bezorgd en de kwaliteit is altijd goed. De pizza’s zijn altijd rijkelijk belegd en het deeg is van een smaakvolle kwaliteit. Kortom een erg tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Elst
16 oktober 2022

Eten was oke, alleen niet warm maar lauw.

Michael
12 oktober 2022

Het eten was aangebrand !!!!

George
9 oktober 2022
J.schaffer
1 oktober 2022

Had extra knoflooksaus besteld en betaald maar niet gekregen

gerrit
1 oktober 2022
Elly
28 september 2022

Prima eten, mooi op tijd 👍

Karst Hendriks
25 september 2022

Alles was prima voor elkaar en het eten heerlijk.

Stefano
7 september 2022

Zat geen knoflook saus bij

Cindi
5 september 2022
Stokkies
1 september 2022

Ik had een tosti groot masr de kaas was niet eens gesmolten beetje jammer

Peter Mosman
31 augustus 2022
Ikink
31 augustus 2022
Jelmer Vos
29 augustus 2022

Helaas heeft de helmer zijn oude en vertrouwde kwaliteit wat verloren. In het verleden was deze van een hoger niveau. Jammer om deze tendens te zien. Hoop dat ze er wat mee gaan doen je betaalt als klant er genoeg voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Jelmer, wij waarderen het enorm dat klanten een feedback plaatsen. Je hebt een lahmacum met shoarma besteld. Onze Lahmacuns en shoarma komen al jaren van dezelfde leverancier. Wat is er dan aan kwaliteit minder geworden ? Is de shoarma te zoutig of de lahmacun te ver doorgebakken ?? Je mag ons ook graag bellen als iets niet goed is. We hebben graag persoonlijk contact om je te helpen.

Ikke
28 augustus 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Buren
25 augustus 2022

Jammer dat als je aangeeft om 19.00 uur dat het om 17.45 uur al gebracht word. Late lunch gehad dus de helft weg kunnen gooien omdat we nog niet zoveel zin hadden. Krijgen een mail met bezorgtijd en ook op de bon staat het. Word geen aandacht aan gegeven. Erg jammer

Reactie van De Helmer

Beste van Buren, vervelend dat het deze keer zo is gegaan. Mocht het nog een keer gebeuren, bel ons dan dan zorgen wij ervoor dat het weer wordt opgehaald en dat we het dan alsnog (vers bereid) om 19:00uur wordt bezorgd.

Michael
24 augustus 2022

Eten is goed alleen ik vind bezorging was altijd gratis binnen helmerhoek en nu opeens kost een euro plus transactiekosten van 0,25

Reactie van De Helmer

Beste Michael, het is voor ons helaas niet meer rendabel om gratis te bezorgen. Om de kosten enigszins te drukken hebben wij als één van de laatsten in Enschede bezorgkosten geïntroduceerd. De €0,25 transactiekosten betaal je aan de betaalprovider (niet aan ons).

Johan kooiker
23 augustus 2022

👍😜

Karin
16 augustus 2022

Patat was slof en pizza koud. Dit was wel de eerste slechte ervaring die ik had. Bestelling is opnieuw geleverd. Dit was best snel. Alleen was de patat nu te hard gebakken. Ik heb gebeld met de zaak en mij is verteld dat de leverancier sinds kort een ander merk patat levert. Omdat dit de 2e bestelling op een dag was dat niet goed was, besloot ik het hier maar bij te laten en niet om nieuwe patat te vragen. Na de teleurstelling zat ik vol. Jammer, maar wie weet volgende keer beter

Linda van Buren
13 augustus 2022
P
10 augustus 2022
Bjorn van den Graven
8 augustus 2022

De döner kapsalon is daar gewoon het lekkerst en je krijgt zeer grote porties. De bezorger was er binnen 10 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
7 augustus 2022
Leonie
7 augustus 2022

Heel lekker eten zoals altijd. Helaas was het bakje van de appel-komkommersalade open gegaan in de tas waardoor alles eronder zat en de salade niet meer te eten was. Niet de eerste keer dat dit gebeurt. Verbeterpunt: beter sluitende salade bakjes. En de salade niet in de tas met warm eten doen. Hierdoor wordt de salade ook warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Leonie, dank voor de tip en je hebt helemaal gelijk. Dit is vaker doorgegeven. Dat gaan nu wederom doen.

S.
6 augustus 2022

Niet zoals verwacht, 1 soort groente op me doner… had meer variatie verwacht zoals op het plaatje. Tomaat komkommer ui etc nu alleen koolsla.

Reactie van De Helmer

Beste S. Op het broodje döner zit koolsla met komkommer en ui er in.

Nijland
6 augustus 2022
Roy Huiskes
3 augustus 2022

Eten is er niet beter op geworden Wat ik helemaal een schande vind is dat ik 1 euro bezorgkosten moest betalen

Reactie van De Helmer

Beste Roy, wij bezorgen met elektrische fietsen en met bezorgauto’s. Zoals je wellicht hebt vernomen zijn de energiekosten meer dan verdubbeld en brandstofprijzen met meer dan 50% gestegen. Wij hebben ondanks deze stijgende kosten tot heden geen bezorgkosten in rekening gebracht, als één van de laatsten in Enschede. Om onze kosten toch enigszins te compenseren rekenen wij vanaf heden slechts één euro bezorgkosten (binnen Helmerhoek). Je krijgt bij je bestelling zelfs nog een gratis snack/blikje fris van ons. Als jij het dan “een schande” vindt dat wij ons hoofd boven water proberen te houden dan mag je je bestelling met alle plezier gratis komen afhalen. We zullen je met een lach en een praatje verwelkomen. Fijn weekend en blijf positief.

Truus Jonkers
29 juli 2022

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger en de schotel was heerlijk!

Dick
27 juli 2022
Kim
26 juli 2022

Aardige bezorger en een heerlijke pizza!

Joke
25 juli 2022

Korst was wat aan de harde kant.

Nayil
19 juli 2022
Landkroon
14 juli 2022

Was lekker

Stephanie
13 juli 2022

De patat van de kapsalons waren niet te eten De 2 porties aardappelschijfjes ook weggegooid omdat dat niet te eten waren

Schuurman
8 juli 2022

Het was mooi op tijd.we hadden een tijd aangegeven en dat klopte helemaal.eten was wederom erg goed.als we wat eten bestellen, bestellen we altijd bij de helmer. Echt een aanrader.

Moniek
3 juli 2022

Helaas een normale shoarma ipv een grote geleverd, daarnaast zat er geen knoflook en brood bij de bestelling. Wel snel geleverd en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
2 juli 2022
Stef
2 juli 2022

Lekkere en goed belegde pizza

Truus Jonkers
28 juni 2022

Bezorging snel en vriendelijk. Wederom combi de Helmer. Vlees was heerlijk en goed op temperatuur en op verzoek lekkere kipstukjes"met" Knoflooksaus vergeten (gelukkig nog wat in de koelkast.....) Aardappelschijfjes niet meer warm en (dus....) slap....zijn we niet gewend! Bakje "groen...." smaakte anders en niet zo lekker...was aan de lauwe kant(misschien daarom....)

Reactie van De Helmer

Beste Truus, dank voor je bericht en vervelend dat het niet naar wens was. Excuses daarvoor ! Wij zullen ons best doen om de punten te verbeteren. Mocht het een volgende keer niet naar wens zijn, bel ons dan aub dan regelen we het meteen voor je.

Petra
26 juni 2022

Ik had 1x met sambal zat er op beide besllingen sambal terwijl ik geen sambal lus. Helaas 1 portie weg kunnen gooien,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Petra, ik heb de bestelling nog eens nagekeken en je hebt 2x kapsalon met sambal besteld. Dan maken wij dat dus en vinden we het apart dat je ons dat kwalijk neemt

isabel
25 juni 2022

Your pasta carbonara is absolutely delicious, I love it.

D
24 juni 2022
Tanja
22 juni 2022

Heerlijk eten en nette bezorging niet te lang en eten was nog lekker warm bij aankomst. Vooral de kapsalon is heel lekker en goed gevuld!

Joan Peddemors
17 juni 2022
Anoniem
14 juni 2022

Snel, warm en lekker!

Gerrit Dokter
10 juni 2022

Snelle bezorging Lekkere shoarma

D.A. Knol
9 juni 2022

Het was wederom heerlijk alleen ik had 2 bakjes knoflook besteld en ik had er maar 1 gekregen dus in vervolg graag 2 bakjes knoflooksaus bij mijn bestelling ik heb er wel voor betaald

M.Everink
6 juni 2022

2 broodjes kipdöner met kaas besteld. Kaas ontbrak, knoflooksaus was wat aan dunne kant en weinig smaak en ook de gratis snack zat er niet bij. Ik ben beter gewend dus dit was zeer teleurstellend! Of ik dit snel hier nog een keer bestel? Nee, dat doen we niet meer Bezorging was netjes en optijd.

Anoniem
6 juni 2022

Had veel harde stukjes in me kipzitten.. Kreeg niet weg.. Niet alles maar jammer. Nooit eerder gehad.

Keyomie
6 juni 2022

De pizza's waren koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
5 juni 2022
Erica
4 juni 2022
D.A. Knol
30 mei 2022

Het was echt voortreffelijk heb heerlijk gegeten TOP!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
26 mei 2022

Schotel was goed maar knoflooksaus erg dun zonde van je geld

Cindi
23 mei 2022

super snel geleverd, goed warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
21 mei 2022
Stef
21 mei 2022

Pizza shoarma was super lekker en optijd bezorgd.

Truus Jonkers
16 mei 2022

Zeer snelle bezorging en wederom door een vriendelijke bezorger. Weer schotel de Helmer besteld en op verzoek is de kipdoner vervangen door de vertrouwde kipfiletblokjes. Super!

Martijn
13 mei 2022
Suzanne
8 mei 2022

Bedankt voor de nalevering, super opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Graag gedaan Suzanne !! Jij bedankt voor je geduld en toch hele fijne recensie

Thomas
7 mei 2022
Sem rebergen
6 mei 2022
Remy
3 mei 2022

Veel hier besteld afgelopen jaar, maar de laatste maanden is de kwaliteit slechter geworden. Bestelling vaak incompleet en shoarma is er niet lekkerder opgeworden. Helaas

BM
2 mei 2022

Kleine porties en eten smaakt ook niet bijzonder

Cindi
1 mei 2022

zoals altijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
1 mei 2022

Wederom keurig bijtijds bezorgd door vriendelijke bezorger. Schotel de Helmer was goed op temperatuur en heerlijke knapperige aardappelschijfjes. Wel 1 kleine kanttekening: normaliter zitten er kipstukjes met gegrilde groenten bij. Deze keer echter "soort van"(?)kip(?)plakjes zonder de gegrilde groenten. Dat was jammer.... Anders wederom 5 sterren i.p.v.de huidige 3.... Note: Is toch ook niet echt een goedkope schotel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruwhoff
1 mei 2022

Het ziet er goed uit en het smaakt heerlijk.

Frank
28 april 2022

Zoals altijd keurig op tijd en superkwaliteit

Gert
26 april 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven.

Jan
23 april 2022

Het ging weer van een leien dakje 👌

MB
19 april 2022

Kapsalon zwom in de saus en kip was erg vet. Helaas niet veel van op gegeten en nadien iedereen buikklachten.

Thomas
16 april 2022
San
15 april 2022

Goed alleen jammer dat de aardappelschijfjes verschrikkelijk zout waren gekruid

Groen
13 april 2022

Altijd heerlijke geen vet vlees!

Pascal
13 april 2022

Snelle bezorging en nog lekker warm

Kooiker
11 april 2022
Kromkamp
9 april 2022
Henk koning
4 april 2022

Lekkere zeer snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke will
3 april 2022

Heerlijke pizza, snel bezorgd en goed warm!

Martin
2 april 2022

Heeerlijke pizza's en precies op het afgesproken tijdstip geleverd. Super!!!

Tevreden klant
2 april 2022
Helmerhoek
2 april 2022
Erwin Winters
31 maart 2022

5 minuten te laat en pizza extra moeten opwarmen omdat deze niet meer warm was. Kapsalon was niet echt heel warm.

Stephanie
29 maart 2022

Super snel en lekker eten, altijd top hier!

Groen
28 maart 2022
Yvette flokstra
28 maart 2022

Hoi hoi voor 12:50€ vond ik het heel lekker alleen een beetje weinig voor wat je betaald. We hadden iets meer verwacht. Groetjes.

Stef
26 maart 2022

Heerlijke pizza shoarma

Brouwer
21 maart 2022
I. M.
21 maart 2022

Wij bestellen regelmatig bij jullie, altijd goed! Gisteren de nieuwe crispy chicken burger gehad, goed vlees ! Een verbeterpunt iets meer saus! De verhouding was niet goed, teveel vlees en brood en te weinig saus. Smaak verder was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
20 maart 2022

Tosti ham, kaas ananas. Kaas was niet gesmolten, zelf nog ik de oven gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goolkate
20 maart 2022

Knoflooksaus was niet geleverd Jammer as je broodje shoarma bestelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
19 maart 2022
Petra Van Ende
19 maart 2022

We hebben een groot broodje shoarma besteld... we krijgen een normaal formaat...met heel veel vlees

Onno
18 maart 2022
Thomas
12 maart 2022
Steph
11 maart 2022

Pizza was een beetje droog maar smaakte verder prima

Ingrid
7 maart 2022

Prima en lekker. Bezorgtijd is zoals aan staat gegeven. Soms zelfs eerder. Raad jullie altijd aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RM Coops
5 maart 2022

De smaak is prima, maar daar is ook alles mee gezegd. Toen het werd gebracht werd aangegeven dat "het bakje shoarma was gevallen, het heeft alleen iets gelekt". Het bleek echter dat de complete bestelling was gevallen. Na de zoveelste keer dat er iets met de bestelling is, is het nu klaar. Hier bestel ik dus helemaal niets meer. En dat voor bijna €53 !!

Jelmer Vos
5 maart 2022

Helaas was het eten niet echt best. Zeker de pasta niet. De prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht. Ik over weeg om een andere eet gelegenheid te gaan zoeken.

Silvia
4 maart 2022
Gerben
4 maart 2022

Mooi op tijd. Eten was goed!

Tony
1 maart 2022

Goed eten en warm bezorgd

Thomas
26 februari 2022
Hans
26 februari 2022

We bestellen een paar uur van tevoren en dan wordt de bestelling een half uur later bezorgd!

Reactie van De Helmer

Beste Hans, het euvel is dat half Enschede tegenwoordig een paar uur van tevoren besteld en heel veel mensen geven dan hetzelfde tijdstip aan. Dat is echt een standaard iets geworden en dat komt (helaas) steeds vaker voor.

Suzanne
25 februari 2022

Uitstekend als altijd!

Astrid
24 februari 2022
Ewald
21 februari 2022
Ineke Niemeijer
20 februari 2022
Reactie van De Helmer

Dank Ineke !!

Glenn
20 februari 2022

Heel lekker gegeten en porties zijn wel aan de grote kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Dank Glenn ! Liever te veel dan te weinig 😉

Monique
20 februari 2022

De pizza’s werden bijna koud bezorgd en een half u eerder dan gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

We zullen de volgende keer beter op de tijden letten Monique . Als de pizza’s een volgende keer niet naar tevredenheid zijn, bel dan aub dan zorgen we ervoor dat het in orde komt. Nogmaals dank voor het vertrouwen.

Collin
20 februari 2022

Altijd erg goed eten bestel hier regelmatig of haal op maar altijd top in orde!

Reactie van De Helmer

Dank voor de complimenten!!!!

Thomas
19 februari 2022
H.Meijers
16 februari 2022

Smaak is goed, eten moest wel opgewarmd worden. Volgende keer van plan om zelf op te halen.

Truus Jonkers
15 februari 2022

Weer heerlijke schotel. Lekker warm Precies op tijd gebracht door vriendelijke bezorger.

Angela
15 februari 2022

Mix schotel was niet lekker. Vlees was droog en smakeloos. Slappe patatjes en aardappelschiifjes. Jammer.

Martijn
13 februari 2022

Vriendelijke bezorger en altijd lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
13 februari 2022

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
13 februari 2022
Thomas
12 februari 2022
Huizinga
10 februari 2022
Bareld soer
10 februari 2022

kwaliteit goed alleen jammer geen showarmamet wat patat of gebakken aardappeltjes ,losse patat er bij maakt het wel duur 9 patat extra € 5 ) een zakje was genoeg

Frits
7 februari 2022

De saus van de spaghetti bolognese bevatte genoeg gehakt, maar amper tomaten, dus het was meer spaghetti gehakt. En het brood was helemaal niet afgebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerrit
7 februari 2022

supersnelle bezorging ....en dat op een zondag......eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewald
7 februari 2022
Suus
7 februari 2022
Thomas
6 februari 2022
Tom
6 februari 2022
Thomas
5 februari 2022
Ellen
3 februari 2022

Bezorger was 10 minuten te vroeg, maar dat is in ieder geval beter dan te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sipke
30 januari 2022

Lekker, veel en snel. Het was weer een uitstekende keus.

Karin van wakeren
30 januari 2022

De Yufka’s waren al haast koud dus dat was minder. De smaak was goed

Harry
29 januari 2022

Perfecte service, uitstekend eten. Een echte aanrader.

Daron
29 januari 2022
Krol
28 januari 2022

Zoals altijd superlekker en mooi op tijd bezorgd.

Roesink
28 januari 2022
meijerink
27 januari 2022

Ik moet eerlijk zeggen dat deze keer de vulling van de pizza maar matig was. Voor de prijs die ik moet betalen van een pizza, kan ik het zelf beter. Jammer!!!

Nm
26 januari 2022

Zoals altijd, super !

Ana
26 januari 2022

Perfekt! Snel bezorging, erg lekker eten! :)

Cindi
26 januari 2022

zoals altijd, super snel geleverd, super heet, en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
25 januari 2022

Weer een prima combischotel. Lekker warm en smaakte goed. Tijdige en vriendelijke bezorging.

Roy Huiskes
23 januari 2022

Heb het idee dat de kwaliteit de laatste tijd erg achteruit gaat jammer

Anoniem
20 januari 2022

We hadden om 17,05 besteld en zou om 17,30 klaar zijn maar toen ik er aan kwam om 17,25 moesten ze nog beginnen met de burger en pizza's maken zeer vervelend het was uiteindelijk om 17,45 klaar maar wel lekker.

Cindi
17 januari 2022

Snelle levering, altijd vriendelijk, eten altijd heet en vooral heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk koning
12 januari 2022

Was een beetje flauw/smaakloos

Marloes
11 januari 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging top!

G. Martin
10 januari 2022

Lekker eten, grote porties en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
8 januari 2022

Top pizza, bamibal en bezorger!

Wim
8 januari 2022
Mirella
5 januari 2022

Altijd prima

Vd voort
3 januari 2022

De kapsalon was prima echter de lasagne shouarma was heel erg zout deze helaas niet opgegeten

Anoniem
3 januari 2022
Lisette
3 januari 2022

De shoarma , döner aardappeltjes waren meer dan genoeg en lekker maar de spare rond waren niet warm en absoluut niet lekker. Ik heb ze geeneens opgegeten . Sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 januari 2021

Alles prima, mooi op de afgesproken tijd gebracht en lekker

Wevers
2 januari 2021

Ondanks dat het 1 januari was, was ons eten er super snel en weer van goede kwaliteit!

Kim
30 december 2021

Normaal altijd super lekker eten. Dit keer waren de aardappelschijfjes slap, zacht , vet en alsof ze voor de 2de keer in de frituur waren gegooid. Erg jammer

Molly
27 december 2021

Niet wat we gewend zijn. Burger was veel te lang gebakken en helemaal taai.

Moniwue
25 december 2021

Het was heerlijk, goed warm nog en zeker op tijd 👍

D
24 december 2021
Peters
23 december 2021

De bestelling zou op ons verzoek geleverd worden om 18.15 uur. Helaas werd het al bezorgd om 17.45 uur. Ook zat er een botje in de lamacun.

Vincent
21 december 2021
Rademaker
20 december 2021
Petra
18 december 2021

Pizza was van binnen niet helemaal gaar, smaak was lekker

Samantha
16 december 2021

De aardappelschijfjes waren veel te donker gebakken die smaakte ook echt aangebrand. De shoarma was net rubber. De burger was daarin tegen wel heel lekker.

Hum
15 december 2021

Slecht tot zeer slecht, mijn bestelling was gewoon aangebrand. Zoals her er uit zag, zo smaakte het ook. Heb een rechtstreekse mail gestuurd, wordt gewoon niet op geantwoord. Slecht zeer slecht. Zet het nog even op mijn eigen fb site. Kijken wat er dan gebeurt. Dit incl foto, zodat iedereen zelf kan oordelen. Echt slecht

Reactie van De Helmer

Beste Hum, echt jammer van de slechte ervaring. Wij vinden uw reactie wel een beetje overdreven. U bent al jaren trouwe klant en daar is nooit iets mis gegaan. Waarom een e-mail schrijven en het op Facebook plaatsen ?! U kunt ons ook gewoon bellen of langskomen, dan maken we direct een nieuwe lahmacun voor u. Persoonlijk contact is hier in veel beter dan e-mail of Social Media. Uw e-mail hebben we overigens nergens kunnen vinden.

Frank Leijdekkers
14 december 2021

Bezorging erg snel en goed warm, daar niets dan lof over. Echter vond ik de porties van de broodjes shoarma wel erg klein, met name van de super zeker gezien de prijs. Ook daar had wel een extra broodje bij gemogen gezien het formaat en een euro voor dat kleine beetje kaas vind ik ook wel erg veel. Kwaliteit van het eten is dan wel weer erg goed.

Koen
14 december 2021
Harry
12 december 2021

Zoals altijd perfect eten en perfecte bezorging.

Roy
10 december 2021

Bestelling lauw tot koud, tosti gezong geen tomaat en dillesaus

Judith
10 december 2021

Bestel heel vaak, maar laatste tijd mankeert er steeds meer aan. Vandaag koude pizza / aardappels, pizza niet gesneden. Jammer, je zou meer verwachten..

Laura
8 december 2021

Erg lekker! Warm en snel geleverd

eef
8 december 2021
Sonjs
8 december 2021

De prijs die je betaald voor de spare ribs, staat scheef op de inhoud . Veel bot heel weinig vlees.Dus 8 stukjes bot met haast geen vlees. Tegenvaller

.
7 december 2021
Ad
6 december 2021
Gerriy
6 december 2021
Wendy Reijnen
4 december 2021

De bestelde pizza’s waren niet erg warm en het gratis blikje Fanta is niet mee geleverd.

Reactie van De Helmer

Beste Wendy, we gaan het blikje Fanta vandaag alsnog bezorger. Jammer van de mindere ervaring. We gaan ons uiterste best doen om het de volgende keer naar volle tevredenheid te bezorgen.

Ik
1 december 2021
joan peddemors
29 november 2021
Ronald Wetzels
28 november 2021

Ei op de pizza was te snotterig niet gaar genoeg. Eiwit had gaarder moeten wezen. Voor de rest smaakte de pizza goed.

Jose
28 november 2021
meijerink
27 november 2021
M
23 november 2021

In het beginsnelheid de week is er een betere pizza bakker, dan in het weekend.

Bert
21 november 2021

Zoals altijd prima levering en heerlijk eten

Dominique
21 november 2021

Ik woon 1 minuut van de helmer af, maar kreeg de pizza gewoon lauw afgeleverd. Na 1 pizzapunt te hebben gegeten was de rest koud en de kaas hard geworden. Erg slecht! De extra bamischijf was wel heet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Dominique, bestellingen hebben vandaag niet langer dan een minuut gewacht. Bezorgers voldoende dus erg vreemd dat de pizza lauw was. Een volgende keer aub bellen dan regelen wij een nieuwe pizza. Jammer van de slechte ervaring.

A. Noniem
21 november 2021

Pizza's waren taai... mager belegd en koud. 1 zelfs verbrand. Niet de kwaliteit die wij gewend zijn.

Oosterkamp
20 november 2021

We zouden gratis blikje cola krijgen maar hebben we niet gekregen, 1 van de wraps was koud had bijna geen saus en maar klein beetje kaas waar we om vroegen

Reactie van De Helmer

Beste Oosterkamp, excuses voor het niet brengen van het blikje. Je woont dichtbij, bel de volgende keer even dan brengen we het na. Dat gaan we vandaag overigens alsnog doen.

Joan Peddemors
20 november 2021
Ilse
19 november 2021

Jammer dat mijn eten in 2 delen moest worden bezorgd. Vond het bijzonder dat hier heel makkelijk over werd gedaan. Excuus werd nieteens gegeven. Bestel graag bij jullie maar vond deze houding niet heel prettig.

R. Hedo
17 november 2021

Eten was lekker en bezorgen was op tijd alleen ik vond het jammer dat de saus was er niet !! :(

Reactie van De Helmer

Beste Riva, excuses voor het ongemak. Bel de volgende keer dan leveren we het snel na. Je woont dichtbij

Matthias Post
17 november 2021

Helaas verkeerde pizza ontvangen. Geen carbonara speciale, het smaakte wel prima

Jeffry
16 november 2021
Nijkamp
14 november 2021

Eten was zoals altijd prima… De volgende dingen ontbraken: Blikje sprite Pita broodje Verder was het bakje aardappelschijfjes niet erg vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Donny, Excuses voor het ontbreken van de genoemde producten. Wij gaan er voor zorgen dat het blikje sprite zsm wordt nageleverd. Dank voor de terugkoppeling!

Marianne
13 november 2021

Het was weer Super lekker !😋

Jose
10 november 2021
Korf
9 november 2021

Vlees was niet erg warm . Had broodje shoarma besteld met 2 extra broodjes. Ik verwacht dan 3 broodjes zaten er echter maar 2 in.

Rick
7 november 2021
Monique
7 november 2021

De pizza had een droge smakeloze bodem/korst. Ook de vulling voldeed niet aan de verwachting.

R.Langkamp
7 november 2021

Ik heb 2 schotels kipdöner besteld. Heel lekker van gegeten. De bijgeleverde salade zou ik een keer met andere ingrediënten maken.

Kris
1 november 2021

Heerlijk pizza en schotel en alles warme genoeg. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gouma
1 november 2021

De pizza was bijna koud en er was maar 1 bakje knoflooksaus terwijl er 2 besteld waren en ook op de kassabon staan. Normaal is het altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Helmer

Beste Gouma, dank voor je feedback ! je had een kapsalon met knoflooksaus en een pizza met knoflooksaus. Die knoflooksaus van de kapsalon zit er al op en voor de pizza krijg je een apart bakje. Je geeft aan dat je 2 bakjes had moeten krijgen maar dat is dus niet correct. Dat de pizza’s niet helemaal warm waren is echt jammer. We gaan ons best doen om het de volgende warmer te leveren.

Slag
31 oktober 2021

Snelle service en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
31 oktober 2021

Bestellen altijd zonder saus op de burgers, helaas hebben we deze er zelf af moeten schrapen. Zat goed gesmeerd aan beide kanten. Maakte voor ons het eten minder lekker dit keer. Bellen hebben we niet gedaan omdat we gezien de zondag dan weer zouden moeten wachten en zaten met kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
30 oktober 2021
MartineB
29 oktober 2021

Vlotte bezorging. Pizza was aan de onderkant wat verband.

Ewald
25 oktober 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus Jonkers
24 oktober 2021

Weer prima op tijd bezorgd. Schotel de Helmer wederom heerlijk/goed bereid/lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lena
24 oktober 2021

Maar voorraan op de fiets komen 😉scheelt reistijd en t eten blijft warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.vd Berg
24 oktober 2021
Rick
22 oktober 2021

Mijn lahmacun was niet erg warm en de groenten wat erin zaten waren nog bevroren.

Marloew
20 oktober 2021
Rob
18 oktober 2021

Zeer weinig voor veel geld.

Robert
18 oktober 2021

18:17 besteld, verwachte bezorgtijd 19:05, 18:33 bezorgd. Super snel bezorgd en zoals gewoonlijk heeft het weer lekker gesmaakt :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Veen
17 oktober 2021
huisartsenpraktijk de Runen
17 oktober 2021
J.schaffer
17 oktober 2021

Ben beter gewend van jullie. Pizza was kleiner en minder belegd met gehakt. Lachmacun was slecht opgerold . Smaak was goed

Vos
16 oktober 2021

Supersnel bezorgd, prima van smaak

Edwin
16 oktober 2021