Beoordelingen van De Helmer Enschede

Recente recensies van De Helmer Enschede

5 sterren na 509 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en ook de gebakken aardappeltjes waren koud toe wij ze kregen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tas zat zo vol dat de saus open geknapt was daar door zat alles onder de saus. Eten was ook niet echt warm.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle bezorging!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde eten was niet meer warm!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe Yufka Döner was heerlijk

Reactie van De Helmer:Hoi Daniel, je bedoelt was onze nieuwe Yufka Kipdöner ?? Dank voor het compliment!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk gegeten!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten maar beetje jammer dat er op bestellijst staat saus bij alle menu's en dat dit niet geldt voor spare rib menu

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was anders dan anders. De aardappeltjes waren zonder kruiden erg jammer en weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer was het bakje knoflooksaus open en zat de hele bestelling onder de knoflooksaus. Heb hierover gebeld en er werd wel direct een nieuw bakje knoflooksaus gebracht. Maar omdat alles onder de saus zat heb ik niet lekker gegeten en heb de helft dus weg gegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje kipfilet en gebakken aardappeltjes besteld. Het vet van de kipfilet zat door het hele tasje. Broodje was droog en gescheurd en niet te gebruiken. Even geen bestellingen van de Helmer meer voor mij!

Reactie van De Helmer:Hoi Sander, jammer en begrijpelijk dat het deze keer niet is bevallen. “De vet” waar je het over hebt is een marinade die we over de kipfilet doen... We zijn altijd bereid ik iets opnieuw te maken als er iets niet goed is. Jammer dat je na één mindere bestelling niet meer wil bestellen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer super.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en de pizza was heerlijk

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een kwartier telaat

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed, lekker, op tijd, warm en normale prijs.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top👍🏻

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super had gevraagd om kipfilet in de lamachun ipv doner en hebben ze netjes gedaan mag van mij wel op de menukaart! Thanks!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was het allemaal wat minder dan gewend Droge broodjes en de shoarma was ook niet super En dan nog het "gratis" blikje Al een paar keer niet gezien.Op zich geen ramp maar adverteer er dan ook niet mee

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur te laat. Toen ik belde stond het klaar om gebracht te worden. Dat was te merken want het was al lauw. Met uitpakken kwamen we erachter dat er ook nog een bakje aardappelschijfjes miste. Die werd wel direct nagebracht en er werden veel excuses gemaakt, maar het is niet heel relaxed eten zo!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger belt aan met de saus over de hele pizzadoos gesmeerd, de straat lag vol knoflooksaus en bonnen van andere klanten. Dit werd niet opgeruimd. Nadat ik de pizza zo niet aannam ging hij terug en komt hij iets later weer, hadden ze de doos wat afgeveegd en een zakje om de saus. Alles was koud. Ik gebeld want neem het zo ook niet aan, kreeg ik excuses en er zou een nieuwe pizza komen. Deze was hard en zwart en amper gevuld (wss gewoon opgewarmd). Ik vind dit schandalig voor 11 euro en die bonnen op straat niet professioneel naar andere klanten toe. Ik ga voortaan ergens anders heen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service zoals altijd. Toppers!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza erg lekker!! Burger erg lekker! Helaas waren de aardappeltjes + de zak erg nat en daardoor heel erg soppig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heeerlijke pizza’s

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was erg nat en smakeloos.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk lekker, wel erg jammer dat ik kapsalon zonder saus bestel en die met knoflook krijg...

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een lasagne besteld. We vonden de kwaliteit en smaak matig. De saus was erg zoet, structuur melig en de vulling niet lekker. De pizza en yufka waren prima

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geen problemen en goed eten, maar had nu 3 verkeerde schotels gekregen en de gratis cola zat er niet bij. Nu vind ik dat blikje cola geen probleem, maar ik had schotels besteld met shoarma en kreeg döner wat ze bij mij thuis niet zo lekker vinden.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel laatste tijd best vaak bij de helmer. Laatste tijd ook vaak niet helemaal goed maar nu was mijn pizza zelfs koud! Erg jammer..

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was helemaal koud toen die werd bezorgd. Erg jammer

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel hier en goed eten!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten weer zoals altijd wat ik graag nog wel anders had gezien was het bakje kool. Liever had ik een bakje gewone sla met wat tomaat komkommer en appel erin zoals vroeger.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke gerechten!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bezorgtijd opgegeven, daar is niet naar gekeken. De bezorging was veel te vroeg.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gevraagde tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was mooi op tijd, ondanks dat ik t verkeerde huisnr had doorgegeven🙈 en smaakte goed

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de pizza had ik als extra optie champignons, hier betaal i 1 euro voor, dat is erg veel voor 1 champignon gesneden in plakjes, werkelijk 8 schijfjes , dat is duur betaald zeg!

Reactie van De Helmer:Beste Ferket, kijkt u aub vooral uw bestelbevestiging terug. U heeft gekozen voor extra ui en extra olijven en NIET voor extra champignons. Wellicht dat het u daarom tegen is gevallen.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger Heerlijke shoarma, grote portie. Patat heerlijk gekruid. Voor mij alleen de Helmer en geen andere zaak. De beste shoarma van heel Enschede.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was weer top! Kapsalon had iets warmer gemogen maar dat kon de pret niet drukken

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed klaargemaakt en lekker warm

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en snelle bezorging, zeker een aanrader!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en vers

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s! In recordtijd bezorgd.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gedaan, lekker snel en goed gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap en niet lekker broodje was prima.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten is heerlijk

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom perfect op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Shoarma heerlijk en goed gegrild. Mooie grote porties! Patat heerlijk knapperig en goed gekruid. De beste en lekkerste shoarma van heel enschede!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en super snel bezorgd. De champignons saus is echt overheerlijk

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en de pizza was zoals altijd heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Burger en kapsalon waren top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud omdat het eerst op een verkeerd adres werd bezorgd. Bij mij kwam het daardoor 20 minuten te laat

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zeer goed, we hebben hier al meerdere keren besteld en ook verschillende dingen gehad. Zelf vooral fan van de pizza´s hier. Ook op drukke dagen zoals in het weekend is het eten nog steeds hartstikke goed en ook op tijd geleverd.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde deze keer erg lang, na een telefoontje was het wel geregeld.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten! Alleen weinig olijven op de pizza anders 5 sterren.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld. Op tijd. En een gratis cola

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer héérlijk

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom weer heerlijk gegeten. Heerlijke shoarma en heerlijke patat. Patat goed gekruid. Tevens vriendelijke bezorger.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren wat verbrand. Bezorging was mooi op tijd. Alleen die € 0,25 transactiekosten voor betalen met Ideal is niet meer iets van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en eten was nog gewoon heet toen ze kwamen bezorgen , we zijn super tevreden en kunnen De Helmer van harte bij u aanbevelen mvg hartman

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. De verpakking was kapot en lekte, mijn Man zei dit hoef ik nooit meer

Reactie van De Helmer:Beste A.Zweers, we kregen de laatste tijd vaker klachten over opengaande sausbakjes en hebben dit gemeld bijnonze leverancier. Blijkt een productiefout te zijn geweest. Dank voor het terugkoppen excuses voor het ongemak.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en erg lekker

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en uitstekende kwaliteit.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma! Aan te raden om een grote portie te nemen want zo heerlijk is het. Bezorger super vriendelijk en altijd op tijd. De beste shoarma van heel Enschede!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was te laat moest bijna 1 uur wachten

Reactie van De Helmer:Beste Ewald, op 2e pinksterdag is een uur echt niet te laat. Hoop dat je snapt dat op zo’n dag ontzettend veel mensen eten bestellen. Als jouw bestelling binnen komt dan ben jij waarschijnlijk nummer 15 in de rij. Dan maken we dus eerst de andere 14 bestellingen. Een uur is op een feestdag dus niet te laat.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks mis mee, lekket snel en smakelijk.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kebab was lauw en de bakjes knoflooksaus waren niet goed dicht waardoor de knoflooksaus half in de bakjes en half in het plastic zakje zat. De pizza en de frites met snacks waten wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren niet zo gecharmeerd van het stuk plastic in de lahmachun....... Maar verder alles naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan het blijven herhalen: De beste shoarma van heel Enschede! Zal nergens meer shoarma halen dan bij de Helmer.

Reactie van De Helmer:Wederom bedankt Daniël !!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Helaas voor de 2e keer zat er geen saus bij de kapsalon.

Reactie van De Helmer:Beste Yvon, heel vreemd want bij ons zit de saus standaard op de kapsalon. Je mag de volgende keer even bellen als er iets niet naar wens is.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 1:30 uur voordat de bestelling kwam. Was wel erg lekker overigens!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer de verkeerde pizza's gekregen en weinig begrip aan de telefoon over deze fout

Reactie van De Helmer:Beste John, dat is niet de bedoel. Excuses voor het ongemak.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goede kwaliteit! En snelle leveringen ook in de piek uren!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker alleen de bodem was veel te zacht.alles viel er af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima en snel

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had een döner kapsalon besteld hij was super lekker en goed warm. Complimenten de Helmer

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg waren aardappels schijven deze keer heel hard gebakken en te veel zout erop gedaan.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en fantastisch lekker eten

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, altijd tevreden

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Snel en goed. Toen ik geen gepast bedrag had kwam de bezorger met 5 min terug met wisselgeld. Dus ook super betrouwbaar!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kapsalon lauw en de aardappeltjes waren slap. Niet zoals we gewent zijn.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Harstikke lekker en snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. De lekkerste shoarma.

Reactie van De Helmer:Dank voor het mooie compliment Daniël!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het uitpakken van de menu's lekte de hele handel. knoflooksauspotje open, menu's : deksels waren vies en zaten onder de drap. niet echt een feestje om dit te serveren.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor ons de eerste keer dat wij bij de Helmer eten hebben besteld. de snelheid van bezorgen was goed, het eten smaakte goed maar was niet echt warm en dat was een tegenvaller.

Reactie van De Helmer:Beste Gerard, spijtig te lezen dat het eten niet warm was. Excuses daarvoor. Als je de volgende keer belt dan maken we het eten alsnog warm voor je klaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, goeie doner. Bezorgd afgelopen jaar alleen maar op tijd :)

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is heerlijk en absoluut niet vet. Ook de yufka is een aanrader. Nette en snelle bezorging.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 kapsalon döner besteld, de ene was prima de andere zwom in de knoflooksaus geen droog patatje over en geen salade oid. Was dus gewoon een patat met een heleboel knoflooksaus. Zwaar teleurstellend. Verder zou volgens de mail na bestelling de bezorging om 18:45 uiterlijk komen, kwam echter ook flink daarna.

Reactie van De Helmer:Beste M. Dat er iets teveel saus op één kapsalon is natuurlijk niet goed. Als er in het vervolg iets niet goed is mag je natuurlijk altijd bellen en dan maken we een nieuwe voor je. De grillman kan dan ook zien dat er wellicht teveel saus op zat en leren voor een volgende keer. Je bestelling is Besteld op:25-04-2020, 18:42, dus je klacht over dat het te lang heeft geduurd snappen we niet. In het weekend is een uur wachttijd geen uitzondering.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 17.30 besteld, de bezorging zal al een 50 min later komen 18.20. Dat vonden we al lang voor een paar broodjes diner en een pizza. Uiteindelijk waren ze er om 19 uur. Dat heeft voor ons te lang geduurd. De kwaliteit was wel goed en vers!

Reactie van De Helmer:Beste Ciska, dank voor je terugkoppeling. Jij bestelt zoals je aangeeft een paar broodjes döner en een pizza. Het bereiden van dat eten kost idd een paar minuten... Maar in de spits hebben we een doorlopende stroom van ca. 20 bonnetjes waarbij jouw bestelling achteraan in de rij komt. We verwerken de bonnen zo snel als we kunnen. Het gaat er dus niet om dat het bereiden van jouw eten lang duurt maar dat het tussen 17:00uur en 19:00uur doorlopend ontzettend druk is. We proberen altijd om het eten snel en warm/lekker bij onze klanten te krijgen. Nogmaals dank voor jouw melding.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, zoals ik gewend ben.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd. Voor ons altijd meer dan voldoende eten!! Smaakt goed en snelle levering.

Reactie van De Helmer:Dank voor de mooie woorden Steffan !! Zijn we erg blij mee.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Lekker warm eten. Perfect !!!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje teleur gesteld. Shoarma schotel was super zout en de extra bestelde knoflooksaus (1 euro extra) zat er niet bij. Snap aan de andere kant ook wel dat dit drukke tijden zijn dus volgende keer beter

Reactie van De Helmer:Beste Annerie, de shoarma wordt zoals altijd door onze vaste leverancier gekruid. We hebben nog niet eerder gehoord dat de shoarma te zout is. Dat de betaalde knoflooksaus niet geleverd is, is erg spijtig. We nemen deze week contact met je op. Dank voor je terugkoppeling en hele mooie waardering !!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, verpakkingen van de shoarma hadden door de hele tas gelekt. De bezorger moeten roepen omdat hij voor de 2e met voorbij kwam fietsen. (Levering op het werk) Blikje cola zero niet geleverd gekregen. Jammer, omdat het normaal bij het thuisadres wel goed gaat.

Reactie van De Helmer:Beste Monique, het was zondag ontzettend druk. Het kan dan heel soms zijn dat er iets misgaat, excuses daarvoor. We nemen deze week contact met je op voor het ontbreken van het blikje fris !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Vriendelijke bezorger, bezorgt mooi op tijd zoals afgesproken en het eten is heerlijk. De lekkerste shoarma van Enschede.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En snelle bezorging

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig goed.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is de kwaliteit prima, maar ook zoals wel vaker, was de bestelling niet compleet. Ondanks dat ik dat had aangegeven ter herinnering, en het ook geel gemarkeerd was, zaten weer niet alle bestelde sauzen erbij. Daarom 3 sterren. Jammer, maar volgende keer beter.

Reactie van De Helmer:Beste RC, Excuses voor het ongemak. Wij nemen deze week nog even contact met je op voor een gepaste oplossing. Met vr Gr Team De Helmer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd:Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lauw

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Eten van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website. Uitgebreide kaart. Keurig op tijd bezorgd. Een klein minpuntje was dat het vlees niet meer zo warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Alles nog warm. Vriendelijke aflevering

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en nog goed warm bij aankomst.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op tijd bezorgd! Heerlijke broodjes bij de shoarma

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden!!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e achtereenvolgende keer shoarma speciaal besteld en ook voor de 2e keer geen paprika erdoor!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!👍🏻

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, bezorging sneller dan verwacht.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is denk ik niet rechtop vervoerd, met als gevolg dat het 'vocht' uit het bakje van de sjashliek is gelekt. Het was één natte bende in het tasje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de cola vergeten was, verder was het super

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en ook goed eten!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling lauw vandaag het is misschien omdat iemand oo de diets het kwam brengen? Normaal altijd goed warm eten maar nu niet helaas

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten: de pizza, shoarma en yufka zijn absoluut niet vet. Ook de salade is zzlig. Snelle bezorging.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte nog een half uur langer moeten wachten dan de opgegeven verwachte bezorgtijd. Gebeld, het was heel erg druk. Het eten was verder weer prima, lekker en warm. Maar een wachttijd van 1 1/2 uur komt vaker voor. (het is geliefd!) Ik ga hier zelf gewoon rekening mee houden door vroeger te bestellen.

Reactie van De Helmer:wow Conny, dat noemen wij nog eens begrip tonen. Het was gisteren inderdaad ontzettend druk vanwege Carnaval. Fijn dat je hier begrip voor kunt opbrengen. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima en nog erg warm, manlief vond alleen de patat wat aan de zoute kant

Reactie van De Helmer:Dank voor de feedback Nirmala... wij zullen er op letten de volgende keer.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren erg afgekoeld en bij 1 pizza lag de vulling ernaast.

Reactie van De Helmer:Hallo Thefer, Jammer om dit te vernemen... heb je ook telefonisch laten weten dat je bestelling niet naar wens was ? Als je ons een volgende keer belt als iets niet goed is dan regelen we het direct met je. Excuses voor het ongemak.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt suupersnel en het eten weer eens top !

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren een blikje vergeten maar dat werft prima opgelost verder lekker gegeten

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste shoarmazaak die ik ken

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helft van het eten was al bijna koud hebben we moeten opwarmen in de magnetron. Heel jammer

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was zoals gewoonlijk weer lekker, lachmashun ook. Ook super snelle bezorging: Verwacht 17:50 aankomst 17:30

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren rijkelijk gevuld en de bezorging was mooi optijd, ook een vriendelijke bezorger!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en warm

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Lekker eten, maar helaas erg koud.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed werkende website en betaaldienst. Snelle levering, prima eten.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd . Beveel de Helmer graag bij iedereen aan

Reactie van De Helmer:Dank Hartman !!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer perfect!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm. Bezorger was mooi op tijd en erg vriendelijk. Eten smaakte perfect! Mooie grote porties.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje reuze shoarma speciaal met kaas en extra patat besteld. De bezorger was er op de afgesproken tijd. Het eten was warm en lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed. Niks op aan te merken. Vanavond zat er op 1 kapsalon geen sla en saus. Wegens werk geen tijd om te bellen en te wachten op nieuw. Andere kapsalon was prima. Toch 5 sterren voor de andere keren.

Reactie van De Helmer:Hoi Snippert, heel vervelend dat het deze niet helemaal goed is gemaakt. Toch geweldig om te lezen dat je ons met 5* waardeert omdat het verder altijd goed verloopt. Top en nogmaals dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren schnitzel besteld met gebakken aardappelen schnitzel was prima alleen gebakken aardappelen lauw tot koud jammer

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed, maar deel was al koud. Was altijd zeer tevreden, maar is nu al 2e keer op rij dat er geen knoflooksaus bij zat en bijna uur tot levering. Snap dat nu nieuwjaarsavond was, maar dat was keer ervoor niet. Zullen vast nog weer bestellen, om smaak gaat het niet. Alleen rest van service mag net weer stapje beter worden

Reactie van De Helmer:Beste René, Allereerst de beste wensen voor 2020 toegewenst. 1 januari is traditioneel gezien de drukste dag van het jaar en dan wil er wel eens een fout bij insluipen en door drukte kan het wat langer duren waardoor het eten ook iets kouder kan zijn. Excuses daarvoor. Zoals je aangeeft is het eerder ook wel eens voorgekomen.. Mocht het in de toekomst weer voorkomen dat er iets niet helemaal goed is, bel ons dan aub op en laat het ons weten. Dan zorgen we alsnog dat het netjes wordt opgelost.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste shoarma van Enschede! Vriendelijk personeel en goede service. Top!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige bezorging en heerlijk eten! Precies op tijd bezorgd (22.28) zoals gevraagd. Ivm Rico Vs Badr Wel n kut einde van de wedstrijd maar de pizza was lekker van Abed

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed goed bereikt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was goed. Alleen de lasagne voor mijn vriendin was bodem aangebrand.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer koud eten nu bestellen we hier niet meer. Wonen nog geen km van bezorgpunt. Het staat te lang klaar in de zaak voordat bezorger het gaat wegbrengen.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn echt heerlijk! Erg tevreden

Reactie van De Helmer:Dank Kim !! Jij tevreden, wij tevreden

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect gebakken pizza.

Reactie van De Helmer:Dank voor de complimenten Frans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed snel en lekker

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou de knoflooksaus zat los in de plastic tas en met dat ik hem oppak laat het dekseltje lis en zit de hele bestelling onder de knoflooksaus behalve het broodje shoarma

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de vorige bestelling was het wat minder, een 1e nogal slechte recensie geschreven. De volgende dag is dit gelijk door de Helmer opgepakt en ze zijn bij ons geweest om dit te bespreken en een tegoedbon ontvangen. Nu weer een bestelling ontvangen. Deze was prima en naar wens. Je wordt serieus genomen en dat is fijn als het eens niet naar wens is. De volgende keer zullen we gelijk bellen! Zodat het naar tevreden wordt opgelost!

Reactie van De Helmer:Top ! Dank voor het vertrouwen!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was weer heerlijk! De allerlekkerste cheeseburgers van Enschede!

Reactie van De Helmer:Dank voor het mooie compliment Nirmala... en we zijn het helemaal met je eens !

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en schotel waren op zich lekker en warm, alleen waren de spare ribs wel heel erg verbrand, enkele waren zo zwart dat we die niet meer konden eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid en op de aangegeven tijd geleverd

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud.! Bij de helmer schotel was ook bijna koud, zelf opgewarmd. de uien bij de kip waren zwart verbrand en dat geeft geen lekkere smaak, helaas niet meer voor ons!

Reactie van De Helmer:Beste Veron, jammer dat je meteen besluit om niet meer te bestellen. Wij zijn jaren lang trouw naar onze klanten toe en zijn altijd bereid het eten opnieuw te maken als er iets niet goed is. Helaas bellen de meeste klanten niet meer om iets door te geven en nemen ze afscheid per computer. Jammer

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week voor het eerst hier besteld omdat ze hier alles hebben. Pizza's, shoarma maar ook gewoon cafetaria dinhen. Zeer goed bevallen en vandaag de lasagne en de pizza soarma gehad. Ook krijg je een gratis snack of blikje fris als je via de website besteld. Aanrader dus en gaan hier vaker bestellen

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gevraagde tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer mag de pizza wel wat warmer zijn hij was bijna koud

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, snelle verwerking via Internet. Super handig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was eweer heerlijk en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 broodje verkeerd geleverd. Ba bellen half uur bijna gewacht. Gevolg gezin al gegeten en overige aardappels koud

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed bereid en snel bezorgd

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat maar hierover zijn we netjes gebeld. Het eten was weer heerlijk!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom verkeerde bezorging, helaas niet de 1e keer. Pizza zat vast aan de doos. Jammer, voor mij de laatste keer.

Reactie van De Helmer:Jammer te vernemen Madelon. Ook jammer dat je niet belt om door te geven dat er iets scheelt. We zijn altijd bereid om een fout te herstellen. Als je op deze manier afscheid neemt.... Helaas !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en de lekkerste burger van Enschede!!

Reactie van De Helmer:Dank voor je complimenten Nirmala !

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten, en de snelheid van bezorging is prima...... maar nu voor de 2de keer is de bestelling niet compleet. Eerste keer ontbraken de extra bestelde sauzen, deze keer ontbrak het broodje bij de (shoarma)schotel. Dat moet een aandachtspunt zijn, want de hoeveelheid en smaak van het eten is goed.

Reactie van De Helmer:Beste RC, excuses voor het ongemak. We gaan er extra op letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd en goede pizza's

Reactie van De Helmer:Dank voor je positieve recensie Mireille!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid en snel bezorgd

Reactie van De Helmer:Dank je Coppiek !

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk de kapsalon

Reactie van De Helmer:Dank Klaas

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee kapsalons doner besteld, zag er totaal niet uit en smaakt ook nog eens niet lekker, tevens was hoeveel vlees heel weinig. Was eerder een kapsalon aardappelen. En dat was niet eens in het weekend wat mestaal drukker is. Wel betaal je hier €8 voor. Ik raadt dit niet aan. Bezorging was oke.

Reactie van De Helmer:Beste Maher, Jammer dat bij jou alles verkeerd ging. Zag er niet uit(?) niet lekker en weinig vlees. Als dat onze standaard is dan zouden we niet veel kapsalons verkopen en met €8,- zijn we één van de goedkoopste van Enschede. Excuses voor het ongemak en als het een volgende keer niet goed is dan mag je altijd bellen en maken we het opnieuw. We hebben deze keer helaas niets van je per telefoon vernomen.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hadden wij gisteren voor de 2e keer, de verkeerde saus bij onze bestelling. We vroegen knoflooksaus,maar kregen 2 bakjes cocktailsaus. In het verleden is dit ook al eens gebeurd. Heb geprobeerd te bellen, helaas voortdurend in gesprek ( ik neem aan dat het erg druk was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snitzel was goed maar dreef in wat een champignon roomsaus moest zijn maar dit leek wel champignonwater zo dun dus dat kwam de krokante korst Vd snitzel niet te goede helaas. Spareribs waren prima

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goeie bezorgservice👌🏻

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ander half uur moeten wachten op ons eten

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel heel weinig normaal is het meer maar verder goed

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gevraagde tijd bezorgd en het eten was nog erg warm en lekker.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb broodje shoarma besteld krijg alleen shoarma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2x döner besteld en 1x shoarma kapsalon. Maar ik kreeg 3x döner kapsalon.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen de gratis bamischijf

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is erg vervelend om te zeggen maar de kwaliteit van het eten is in het weekend slecht en in de week prima dat kan zijn ivbm Drukte maar het eten is er eerder dan op mail word aangegeven ? Erg jammer 23 euro uitgegeven aan verbrand eten en slap lauw eten erg jammer dus . Dit is de eerste keer dat ik dit invul dit omdat dit de zoveelste keer is dat dit juist in het weekend gebeurt

Reactie van De Helmer:Beste Johan, erg vervelend dit. Zou jij ons een volgende keer dat er iets niet goed is willen bellen ? Dan nemen wij hetgeen wat niet goed is terug en maken we het opnieuw. We kunnen de grillman/Pizzabakker dan ook laten zien wat er aan scheelt. Gr en dank voor je reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Erg lekker en compleet en de berzorging was snel.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima in orde! Nogmaals dank dat het zo goed opgelost is!

Reactie van De Helmer:Jij ook bedankt Nirmala !!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd! Alleen zat er wel wat "oude" sla op de kapsalon. Sla met wat bruine randjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd...en nog lekker ook!!!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed van smaak en ik zou iedereen aan raden via hun eigen app te bestellen.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top zoals keer op keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed alleen de bezorger was de gratis snack vergeten n hij vroeg of wij deze nog wel wilden hebben?🤣🤣🤣 gelukkig reed er al n collega hem tegemoet met het product dus kon hij t binnen een paar minuten bij ons afleveren en hoefde hij niet eerst heen n weer🤗... Prima dus

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon en burger waren heerlijk. Patat waren ze vergeten, hierover gebeld en het werd snel nageleverd. Helaas was de patat ontzettend zout dat we het zo weggegooid hebben. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd en het eten was warm en lekker ! Dank voor het extra snackje!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HETE EN SNEL BEZORGDE , HEERLIJKE ,PIZZA S.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel maar eten was helemaal koud.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te kleine porties voor dat geld

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen jammer dat het 3 kwartier te vroeg was, maar goed, kan een keer gebeuren. We zijn hierover iig netjes gebeld!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede bezorging!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Helaas geen blikje cola ontvangen.

Reactie van De Helmer:Dat blikje gaan we vandaag nabezorgen Ilse. Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed, Groente was wat zompig. Waarom moet ik op de website aangeven met welk biljet ik ga betalen, terwijl de bezorger toch geen passend wisselgeld heeft? Bezorging was wel snel.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cheeseburger en snacks waren erg lekker, alleen de patat iets aan de harde kant. Bezorging precies op de gevraagde tijd!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden vaak besteld en altijd super tevreden. Is er iets bij jullie veranderd? Gisteren hebben we na een paar maanden voor het eerst weer besteld en dit viel behoorlijk tegen. De bezorger beweerde eerst dat we nog moesten betalen, terwijl we dit al via iDeal hadden gedaan. De bestelde sauzen zijn niet bezorgd en hier hebben we geen contact over opgenomen, omdat dit nog langer zou duren en de pizza's waren al bijna koud bij bezorging. De pizza shoarma speciale was eigenlijk een pizza met paprika. De shoarma was ver te zoeken. En de calzone met doner was smaakloos en zat vol met kleine botjes. Jammer!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals meestal snel bezorgd en smaakte top.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om gebakken uien gevraagd en dat niet gekregen en tijd klopte ook niet van bezorging

Reactie van De Helmer:Beste Jan, de bezorgtijd is een indicatie. Volgens mij heeft het niet langer dan 45min geduurd. Voor een zondag is dat redelijk normaal. Jammer dat je dat met 1 ster waardeert. Dat we de verse uien niet hebben gebakken.... Dat hadden we beter moeten lezen, maar ook daar ben je heel streng in je oordeel. In ieder geval dank voor je melding

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn goed en warm. Alleen jammer dat ze bijna altijd vergeten de knoflooksaus bij de shoarma/döner pizza mee te brengen en dat ze de pizza's niet snijden terwijl daar wel om gevraagd word.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst telefonisch contact proberen te krijgen, maar het nummer leek telkens in gesprek te zijn. Zelfs met een andere telefoon geprobeerd, en na 20 minuten ging de telefoon wel over. De jongeman die opnam vroeg of ik een momentje had waarna de telefoon even werd neergelegd. Ik kon alles horen, en heb 8 minuten zitten wachten totdat ik besloot om op te hangen en opnieuw te bellen. Weer kreeg ik ze niet te pakken (hoorn lag natuurlijk van de haak). Daarna kwam ik erachter dat je ook via de website kon bestellen, dit ging gelukkig prima en de bezorging was ook nog eens sneller dan verwacht. Voortaan. Maar op tijd via internet bestellen ipv telefonisch.

Reactie van De Helmer:Beste Suzanne, dank voor je reactie en excuses voor het ongemak. Dit kan niet de bedoeling zijn geweest. Wel fijn dat je zo kennis hebt kunnen maken van onze snelle website. Groet

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij de Helmer !

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk Ik had misschien teveel topping op mijn pizza dat het wat sappig was?! Maar dit deed niets af van de smaak. Bezorging was precies op tijd, en erg vriendelijk...

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig en het bevalt altijd super goed!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen, snelle levering en goed eten. Had gevraagd om iets specifieks in de beschrijving, was van mijn kant wat onduidelijk, dus ze belden me erover op om na te vragen. Heel netjes!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke combischotel shoarma met kebab. En supersnelle bezorging.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven maar dit is prima opgelost door de Helmer! Eten was weer superlekker, bedankt hoor

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en snel bezorgd 👍🏻

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst sinds tijden goede Calzone gehad die niet in zijn vocht dreef ook de andere pizza's waren heerlijk

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was weer goed. Het eten was weer lekker. Geen op of aanmerkingen... Heerlijk.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was supersnel en het bestelde was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en vriendelijk,eten goed was alleen niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar zaten stukken verbrande shoarma tussen dat was minder. Bezorging was snel

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en goede bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en zo als altijd weer erg lekker eten 👍👍

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer lekker

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten.Zat zelfs extra blikje bij die ze vorige keer vergeten waren.Top👌👍

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een Calzone maar deze was compleet kapot gescheurd waardoor de doos al helemaal zacht was en het sap er aan alle kanten uit droop. Jammer de smaak was wel goef

Reactie van De Helmer:Beste Stok, heel vervelend dit. Mocht dit in de toekomst weer eens gebeuren dan kun je ons altijd even bellen. Dan maken we gelijk een nieuwe voor je. Dank voor de terugkoppeling.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestel ik met groot plezier bij de Helmer, maar vandaag was de spaghetti Bolognese echt niet te eten. Erg jammer. Het is zo in de vuilnisbak beland.

Reactie van De Helmer:Beste Miranda, Het zou voor ons leerzaam kunnen zijn als je ook aan had gegeven wat er mis was met de pasta Bolognese. Te zout, koud, te weinig saus...?

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker en de bezorgtijd vrij snel Allefn jammer dat het bezorgen 1.50 kost En ook jammer dat de grillburger duurder is geworden

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten, de bezorging en service waren goed alleen door een fout in de app sloeg de aardappelschijfjes niet aan en heb ik ze vergeten te bestellen

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer perfect evenals de bezorging.Alleen de gratis snack of blikje cola niet meegeleverd.Dus je kunt net zo goed via thuisbezorgd bestellen.

Reactie van De Helmer:Sorry Ad, We gaan hem alsnog nabezorgen. Je mag de volgende keer even een belletje doen dan bezorgen wij hem alsnog na. Het zou idd niet mogen gebeuren. Groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voedsel, geen aanmerkingen !

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik val in herhaling...maar mmmmm, die burgers!!! Mag je mij s'nachts voor wakker maken!!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en snelle verzorging (eerder dan was aangegeven)

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste burgers!!!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben extra knoflooksaus besteld, dit was er niet bij geleverd. Hiervoor hebben we wel extra betaald. helaas, is al de tweede keer.

Reactie van De Helmer:Hoi Ferket, we hebben de bestelling nogmaals nagekeken en zien niet dat je een extra knoflooksaus tegen betaling hebt besteld. Mocht jij anders aan kunnen tonen dan zien we dat graag. Je zou een volgende keer ook direct kunnen bellen dan lossen we het meteen op.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een heerlijke kapsalon shoarma of doner is er maar 1 optie ==> De Helmer

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vorige bestelling was gewoon niet goed. Nu was het weer de goede oude kwaliteit. Smakelijk, warm en snel.

Reactie van De Helmer:Top RC, dank voor het vertrouwen !!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd goed.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer erg lekker en goed en super snel bezorgd ik ben zeer tevreden zo snel kan ik niet koken laat staan koken en bezorgen binnen 20 min nadat ik gebeld heb waren ze er echt TOP!!!!!

Reactie van De Helmer:Hahaha leuke reactie Rianne !! Fijn dat alles naar wens was

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, weer heerlijk. Alleen had ik een andere saus besteld dan gekregen op mijn lachmaun. En het gratis product, Sprite, niet ontvangen. Niet het ergste wat kan gebeuren, vandaar ook niet meteen telefonisch contact opgenomen.

Reactie van De Helmer:Beste Kamp, wij gaan er voor zorgen dat u vandaag/morgen alsnog de Sprite bezorgd krijgt. Mocht er een volgende keer iets niet goed zijn met de bestellingen. Laat het ons dan vooral telefonisch weten dan regelen we het direct met u.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijk gegeten!!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeee snelle levering. Eten van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede porties en snel en warm thuis bezorgd. Heerlijke maaltijd.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! was zeer goed te doen

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik bij jullie besteld had was lekker, kan niet beter, en de service was uitstekend

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren spare ribs dit keer van zeer matige kwaliteit. Jammer maar helaas.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is altijd perfect!!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet helemaal tevreden, een lamacun waarbij de knoflooksaus alleen aan het begin en einde van het papier zit en er tussen niks. het saladebakje was open en de inhoud tussen het colablikje,fristy, appelmoes en kindersurprise, lekker smerig dus. Het eten op zich was prima

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt erg lekker! Het is jammer dat er niet goed wordt gekeken als je iets aangeeft wat afwijkt van het standaard! Kapsalon doner met whiskysaus besteld,maar met Knoflooksaus gekregen! Dus het maakt niet uit of je het met de helmer app besteld of met thuisbezorgd. Nl

Reactie van De Helmer:Beste Astrid, vervelend dat je bestelling niet is aangeleverd zoals besteld (sorry daarvoor). Mocht het de volgende keer niet goed zijn bel dan even dan maken we alsnog goed. Het is geen excuus maar 90% van de kapsalons wordt met knoflooksaus besteld, dan sloopt zo’n fout er blijkbaar bij in. Dank voor de terugkoppeling !!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was droog en bestond uit hele kleine stukjes.Misschien nog opgewarmde restjes van gisteren gezien het vroeger tijdstip van de bestelling.Normaal gesproken is het eten perfect.

Reactie van De Helmer:Beste Ad, dank voor de melding. Wij warmen nooit restjes op van de dag ervoor aangezien wij nooit restjes(?!) hebben. Kan zijn dat het deze keer iets te lang onder de grill heeft gelegen. Mocht het een volgende keer niet naar wens zijn, laat het ons dan vooral telefonisch weten ! Nogmaals dank .

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging door een vriendelijke, beleefde jongeman!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een patat doner besteld zonder sla, echter werd deze bezorgd met sla.

Reactie van De Helmer:Beste van der Veen, excuses dat we over de opmerking heen hebben gelezen. Als er een volgende keer iets verkeerd wordt geleverd, gewoon ff bellen dan maken we het opnieuw voor je.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en het eten was warm en zoals altijd weer erg lekker!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, prijs uitstekend. Bezorging slecht, Was niet compleet! We misten de Cloa. Bezorger had belooft dit later te brengen. echter is dit niet gebeurd.

Reactie van De Helmer:Beste Brilman, Dat is niet zoals het hoort. We gaat dit alsnog vandaag/morgen nabezorgen. Excuses voor het ongemak.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd ontbreekt er telkens wel iets vandaag pizza gamberi met ui, geen ui te bekennen.... De Calzone's zijn al enkele maanden een stuk kleiner.... Het is dat ze goed smaken waardoor wij blijven bestellen

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd,en weer super lekker

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti carbonara besteld was zeer triest! Half gekookte spaghetti met room, een paar snippertjes ui en flubberige ham.. heel jammer van die €9,50!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste cheeseburger!!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig hier, gisteren een pizza kip besteld en dat zag er niet uit ook hoeveelheid kip was weinig. Als je pizza kip besteld dan verwacht je ook kip erop en niet een beetje saus en kaas. Bezorging was wel op tijd.

Reactie van De Helmer:Hallo Maher, De pizza “kip” heet bij ons pizza Pollo en staat gewoon op onze menukaart. Als je een mix pizza bestelt zoals bijvoorbeeld een kip-Hawaï dan is de hoeveelheid kipfilet iets minder omdat er ook andere ingrediënten op komen. Dus als je meer kipfilet wenst dan kun je een pizza Pollo bestellen of een pizza Kip-Hawaï en aanvinken dat je extra kipfilet er op wil.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten redelijk lang wachten. Pizza was bijna koud

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging verliep snel. Top zaak

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Door een foutje bij de bezorging, werd een deel nageleverd. Maar perfect opgelost door De Helmer met een nieuwe portie warme aardappelschijfjes. Prima opgelost, waarvoor hartelijk dank.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te eeten niks op aan te merken

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. En de schotel varkenshaas in room saus. Viel heel erg tegen. Meer saus dan vlees en champions!Nooit weer

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd weer lekker gegeten! Vriendelijke bezorger.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud! Afgelopen 5 bestellingen was er elke keer wel iets wat niet klopte of niet goed was. Jammer, was altijd erg te spreken over jullie.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza brr En we wonen zo dichtbij Niet de eerste keer!!!!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer, top echt een aanrader!!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘t Was er sneller dan we dachten Het was weer erg goed ??

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lichtelijk aangebrand. Smaakte wel goed. En bezorging was op tijd.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling: Lasagne shoarma en traditionele lasagne. We vonden het eten erg zout! Daarom hebben we ons eten niet opgegeten helaas. Bij een eerdere bestelling enkele weken geleden hebben jullie het drinken niet bijgevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gevraagde tijd bezorgd en écht de lekkerste burgers!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd al besteld bij jullie en nu via de app. Echt geweldig. Tot de volgende keer.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon doner!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs iets eerder dan de aangegeven tijd! En zoals altijd pizza's waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was perfect gebakken: de bodem was gaar en lekker zacht. Er waren geen tekenen van onnodige verhitting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen zat het drinken er niet bij

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas enkele keren niet alles geleverd gekregen. Deze keer, knoflook en drinken vergeten toe te voegen. 1x eerder wel achteraan gebeld, alsnog ontvangen wel een uur later. Nu geen actie ondernomen. Helaas horen we dit meer om ons heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Altijd op tijd. Vandaag waren ze het gratis drankje vergeten mee te leveren. Jammer dan, kan gebeuren. Uur later komen ze het zonder bericht van mij toch na leveren. Dat noem ik klantgericht!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top aardige bezorger!!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten veel te lang wachten. Mijn zoon is uiteindelijk naar de Helmer gegaan. Men moest het nog klaar maken. De aardappeltjes waren rauw, de pasta half koud en de hamburger ongelijk gebakken. Telefonisch onbereikbaar door grote drukte, maar via internet was wel te bestellen ondanks te grote drukte. Deze keer een hele slechte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer de tweede keer weer slechtebezorging.de kapsalon weer door elkaar saus in de deksel.volgende keer toch maar weer zelf op halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig shoarma lauw sausje na bezorgd na gebeld te hebben

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten! Beetje laat vanwege drukte, maar excuses aanvaard.

Reactie van De Helmer:We doen echt ons uiterste best om iedere klant zo snel mogelijk z’n eten te bezorgen. Dank voor het begrip Twan, dat wordt echt gewaardeerd !

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging deze keer (maandag avond, naar Boekelo). Eten was prima.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou een gratis blikje Fanta bij zitten, is niet mee bezorgd helaas. Vond het te klein om over te contacteren maar dat was wel jammer. Is overigens niet de eerste keer.

Reactie van De Helmer:Beste Susanna, ik laat je gratis blikje Fanta vandaag nabezorgen. Excuses voor het ongemak. Ik zie overigens dat dit de eerste keer is dat je via onze site besteld hebt.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was nat aan een kant en de topping lag over het algemeen aan een kant was helemaal verschoven

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd top bezorging.jammer deze keer zat de sambal behalve inhet zakje overal buiten de bakje. De hele kapsalon door elkaar.maar toch lekker gegeten zoals altijd.

Reactie van De Helmer:Beste Anita, dank voor de terugkoppeling. Wij trachten onze bezorgers altijd zo rustig en netjes mogelijk te laten rijden maar hebben daar hebben we niet altijd controle op. Het enige dat we kunnen doen is bezorgers er op aanspreken als er een melding/klacht door klanten wordt gedaan. Dus mocht het in de toekomst weer een keer voorkomen dat het eten niet netjes aangeleverd word, laat het ons dan aub telefonisch weten. Bij voorbaat dank en ook dank voor de mooie beoordeling !!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de knoflooksaus al over de kapsalon zat, hierdoor werd het erg soppig. Niet erg smakelijk

Reactie van De Helmer:Beste Zielman, mocht u de saus in het vervolg apart in een bakje willen dan kunt u dat in het “opmerkingen” veld aangeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de shoarma was heerlijk

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was nog lekker warm.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Dit keer was de bezorging super snel. Top

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pizza shoarma speciaal en voor de helft quattro stagioni zonder champignons en met ui besteld. Ik kreeg gewone puzza shoarma en de helft van de quattro stagioni was wel zonder champignons maar geen ui. Erg slecht dat de bestelling niet goed gelezen wordt want op de bon die etbij zat stond het wel goed op.

Reactie van De Helmer:Beste Nathalie, Spijtig dat het deze keer niet goed is gegaan. Ik kan mij echter voorstellen dat onze Pizzabakker op een pizzadag jouw pizza net iets verkeerd maakt. Klanten hebben tegenwoordig allemaal hun bijzondere wensen en als het dan super druk dan sluipt een foutje er een keer in. Dat jij dit “erg slecht” vindt betreuren wij.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk??

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd 2 uur na het bestellen pas bezorgd, wat ik erg lang vond duren. Ook werd ons een gratis drankje beloofd, maar hebben wij deze niet mogen ontvangen. Het eten was wel erg lekker en warm!

Reactie van De Helmer:Beste RH, Ik kan je gewoon niet uitleggen hoe ontzettend druk het gisteren was. Zowel bezorging als afhaal en daar is soms niets tegen tegen Te doen. Dat we uw blikje zijn vergeten is vervelend. Wij zullen er deze week voor zorgen dat het blikje alsnog wordt nageleverd. Dank voor de terugkoppeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik zeer te spreken over De Helmer maar deze keer was het ronduit slecht. Ten eerste waren de pizza's nagenoeg koud en ook niet gesneden (waar wel om was gevraagd) en ten tweede was het broodje döner aan de verbrande kant.

Reactie van De Helmer:Beste Ka, Dank voor je reactie. Vreemd dat je pizza’s koud waren voor zo’n korte afstand... dat de pizza’s een keer niet zijn gesneden...tja excuses. Dat het broodje döner te ver was doorgebakken is niet fijn . je kunt een volgende keer ook even bellen als er iets niet goed is dan zullen wij kijken hoe we het kunnen verhelpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestel ik bij de Helmer maar de laatste paar keren is het zwaar ondermaats. Zo had ik vanavond een koude en een harde pizza die echt niet lekker was.

Reactie van De Helmer:Beste Desney, Spijtig dat de pizza niet warm was, geef dit aub een volgende keer aan dat maken we een nieuwe voor je. Dat je aangeeft dat het de laatste keren al niet goed is snappen we eerlijk gezegd niet. Wij krijgen juist veel complimenten over onze pizza’s. Dank voor je commentaar en laat het ook vooral horen als je wel tevreden bent.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten klant vriendelijke bezorger! Echt een aan rader super!!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede temperatuur en lekker gebakken. Al met al een goede service en heerlijk maaltijd gehad

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Perfect op tijd! Niet te heet maar zeker niet lauw! Ondanks de kou

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw toen ik het ontving.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bij de pizza had ik nog aangegeven, of het iets anders kon. En dat ging perfect. Thanks De Helmer!

Reactie van De Helmer:Jij ook bedankt voor je positieve recensie marco !

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel heel jammer dat als je tegen kwart over 6 besteld t eten pas na half 8 het eten krijgt, de mensen zijn super vriendelijk dus daar is niks mis mee

Reactie van De Helmer:Beste Pascalle, dat heeft inderdaad te lang geduurd. Zeker als er verder ook niet gecommuniceerd is dat het lang zou duren. Ik neem deze week even contact met je op. En bedankt voor de lieve complimenten.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren stuk voor stuk goed. Ook lekkere salade. Goed dat je via een mail op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd. Wel een kwartier later bezorgd en gratis product waar mee wordt geadverteerd was er niet bijgeleverd.

Reactie van De Helmer:Hoi HM, dit gaan we natuurlijk met je oplossen ! Je wordt binnenkort door ons benaderd. Excuses voor het ongemak

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de opbrekingen van de weg was t eten nog prima van temperatuur, bedankt nog

Reactie van De Helmer:Graag gedaan, jij ook bedankt Romy !!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, kwalitatieve maaltijden en grotes porties?

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie, toppie, toppie!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gratis cola was vergeten. Jammer... misschien krijgen we het een volgende keer extra!

Reactie van De Helmer:Hoi Tessa, dit gaan we natuurlijk met je oplossen ! Je wordt binnenkort door ons benaderd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds uitstekend gegeten en prima op tijd bezorgd

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk op de bestelling gezegd dat ik de saus apart wilde, maar weeeer is dat niet gebeurd. Patat werd daardoor erg nattig.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en ik kreeg een mail dat het om 17.50 zou komen en om 18.10 was het er. Dus een beetje laat. We hebben er zelf ook achteraan gebeld dat het koud was en dus te laat..

Reactie van De Helmer:Beste Romy, dank voor de melding. Wij hebben afgelopen maandag 2 zieke bezorgers te maken gehad en konden helaas maar 1 vervanger regelen. Excuses voor het ongemak en blijf ons vooral feedback geven !!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit pizza. Ondanks dat de eerste pizza niet de goeie was, snel de goeie gekregen. Was alleen een beetje lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker Bezorging was half uur eerder dan gevraagd was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en zoals altijd heerlijk gegeten!

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !! Bezorging was 15 minuten eerder dan aangegeven werd. Chapeau !!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor dat we bestelden vroegen we ons af waarom bestelden we hier ook al niet meer Maar tijdens het eten kwamen we er al weer snel achter Aardappelschijfjes waren slap en koud dat geld ook voor de patat We hadden een kindermenu besteld met fristi omdat mijn zoontje geen chocomelk lust en wat krijgt die chocomelk We hadden jullie weer een kans gegeven maar helaas bestellen hier nu echt niet weer

Reactie van De Helmer:Beste Stephanie, erg jammer om dit te lezen.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon het adres niet vinden hoewel ik al vroeg de bestelling door had gegeven en had aangegeven dat ik het echt om 17.45 uur (met extra uitleg over bestemming) moest hebben. De Pizza's kwamen meer dan 20 minuten later aan. Deze bezorger zei ' als ze koud zijn moet u maar even bellen voor nieuwe'. Omdat we dus al later konden eten, hebben we tijdens het eten gebeld met de mededeling dat de Pizza's niet meer warm maar eerde koud/lauw waren en de korsten al wat taai waren geworden. Ik zou een sms ontvangen met een code voor de volgende bestelling. Helaas nog niets ontvangen. Jammer want we hebben vaker bij u gegeten en dit was echt uitstekend, maar hier krijg ik wel een kater(tje) van.

Reactie van De Helmer:Beste Liesbeth, heel slecht dit allemaal. Wij hadden een kortingsbon verstuurd, waarom deze niet is aangekomen is een raadsel. Wij hebben nogmaals getracht je een bon te versturen.... mocht dit wederom niet zijn aangekomen bel dan even via 053-4787561. Excuses voor het ongemak !!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, nette bezorger

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een lamachun kipfilet besteld zonder kool en toch kreeg ik de standaard doner versie. Heb er al over gebeld. Kunnen jullie deze versie niet gewoon standaard opnemen in jullie menu?

Reactie van De Helmer:Beste Claudia, dank voor je terugkoppeling. We krijgen af en toe van klanten de vraag of we niet een specifiek product op de kaart kunnen zetten. Dit is voor ons bij weinig animo niet mogelijk. Want dan hebben we straks nog meer gerechten en we hebben er ( in vergelijking met andere zaken) al zo veel. Het bereiden van kipfilet neemt ook nog eens veel meer werk met zich mee dan shoarma en döner. Je zou in het vervolg wellicht een lahmacun sla en broodje kipfilet bestellen en dit thuis bij elkaar in doen...? Nogmaals dank voor je melding !

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en warme pizza, op tijd bezorgd.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou klein dingetje. Ik had er op staan 20:15 afleveren maar hij stond er al om 19:30 Vandaag niet erg maar soms bestel ik van af me werk en als ik dan thuis kom is het eten bijna er.

Reactie van De Helmer:Dank voor de melding en gelukkig had het dit keer geen gevolgen. Mocht er een volgende keer iets niet in orde zijn. Laat het dan vooral weten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizzaria niks op aan te merken.vriendelijke bezorging altijd supet!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en zeer snel thuisbezorgd

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette snelle bezorging. Er werd netjes gebeld bij onduidelijkheid in de bestelling.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgt eten is altijd goed van de helmer

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere timing van bezorging kan niet. Goede kwaliteit pizza’s.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger broodjes was slap en koud.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar er gaat vaak iets mis. Deze keer weer een knoflook saus te weinig en geen pita broodje. Helaas hebben wij vaker dat het aantal saus niet klopt maar nooit teveel?

Reactie van De Helmer:Beste Arling, erg vervelend te vernemen dat dit vaker voorkomt. Excuses daar voor en dank voor de terugkoppeling ! Het is aan ons om daar dan nog beter op te letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

was weer super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. De lekkerste burgers van Enschede eo!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamischijf was helaas niet te eten, had te lang in het vet gelegen. De pizza en de kapsalon waren prima

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren erg vet. Champignons niet mooi blank maar erg donker.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en perfecte champignons schnitzel schotel. Lekkere gebakken aardappels en frisse salade. Aanrader als je met dit warme weer geen zin hebt om te koken. Bestel bij de Helmer !!!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd en het eten was warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, erg smakelijk. Ruime porties.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd,lekker eten

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken vol lof over de Helmer, maar deze keer totaal niet. Slappe patat en ontzettend kleine schnitzel!!! Jammer.

Reactie van De Helmer:Beste Jessica, jammer dat je deze keer niet tevreden was. Klachten over slappe patat krijgen we zelden, zie het dan als incident. De schnitzels die wij van onze leveranciers krijgen worden geleverd op gewicht. Het kan zijn dat de ene Schnitzel wat groter is dan de andere maar dan zou de schnitzel ook wat dikker zijn geweest. Blijf ons vooral feedback geven als tevreden of ontevreden bent.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er veeeeeel sneller dan verwacht. Was erg warm en lekker. Bedankt !!!!

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk en supersnel thuis

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service! Een fout door mij zelf gemaakt bij het bestellen werd snel opgelost! Heel attent! Pizza's waren heerlijk!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden bezorgtijd 17.30 aangegeven, maar de bezorger was er al om 16.15! Burger was lauw maar wel lekker. Frikandellen erg zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten , en alles ruim op tijd bezorgd

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza was lekker van smaak,en goed warm

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de aangegeven bezorgtijd 45 minuten. Dat vindt ik al lang, maar we hebben daarna nog eens 30 minuten moeten wachten voor de bestelling er was. Dus totaal 75 minuten bezorgtijd!!!!!!!

Reactie van De Helmer:Geachte Bouwman, dank voor uw terugkoppeling en het spijt ons dit het deze keer langer duurde dan u van ons mocht verwachten. Het kan soms voorkomen dat we een aantal bezorgingen achter elkaar hebben waarbij de bezorgers ver moeten rijden (boekelo, centrum, twekkelerveld) en het daardoor langer duurt. Nogmaals excuses voor het ongemak.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten toch uitjes in mijn bestelling ondanks dat ik dit aangegeven had bij opmerkingen.

Reactie van De Helmer:Beste Claudia, excuses voor het ongemak. Mocht dit nog eens voorkomen, bel ons dan aub dan bezorgen we het alsnog zonder uitjes.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer zonder sla besteld en met gekregen

Reactie van De Helmer:Hoi Jeffrey, excuses voor het ongemak. Mocht dit nog eens voorkomen, bel ons dan aub dan bezorgen we het alsnog zonder sla.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Helemaal top. Aanrader de schotel schnitzel met champignon room saus.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker snel het eten binnen en het smaakt altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling goed op tijd en kwaliteit en hoeveelheid prime

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker alleen jammer dat de salade niet bij de schnitzel schotel zat en nog een klein minpuntje de pizza zat tegen de deksel misschien iets te hard over de drempel gereden maar verder was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer ook al aangegeven dat als je salade krijgt bij een menu dat de hele zak dan vol zit met vocht van de salade was nu ook het geval ik heb de salade mee terug gegeven eten verder was prima

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen de tijd bezorgd, Top. Altijd lekker bij jullie, ook top. Alleen dit keer mistte ik de sauzen bij de broodjes shoarma. Dat is jammer. Maar ben ik niet van jullie gewend, dus ik ga er vanuit dat dat volgende keer ook weer top is.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De doner was weer, zoals altijd, heerlijk én ook nog tijdig geleverd.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima als vanouds....en zeer snel thuisbezorgd

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de bezorging ook prima, vriendelijke bezorger! Echte aanrader!!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Echter zat er op de pizza met 4 soorten kaas (quattro formaggi: Gorgonzola, mozzarella en feta) erg weinig/bijna geen Gorgonzola. Dat is raar, want soms zit er juist heel veel Gorgonzola op.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bij mij thuis. Lekkere pizza, iets aan de lauwe kant.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas een verkeerde bestelling ontvangen In plaats van 3 Pizza calzone döner speciale werd het 2 Pizza calzone döner speciale en 1 Pizza calzone shoarma speciale. ook de bijgeleverde sausen klopten niet er ontbrak 1 Tomaten-ui saus

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, eten smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut de beste grillroom van enschede, een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uien en paprika op de pizza waren nog rauw en hard. Ook zat er voor de zoveelste keer saus bij terwijl deze wel is besteld

Reactie van De Helmer:Beste Nathalie, dank voor je terugkoppeling en excuses voor het ongemak. Zou je bij toekomstige wensen/klachten direct telefonisch contact met ons willen leggen ? Dan lossen wij het euvel direct met je op. Nogmaals dank !

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed, lekker en snel

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een calzone vergeten te bestellen n in no-time hadden zij deze al bijna mij thuis afgeleverd en hoefde zelfs geen bezorgkosten te betalen, super bedankt nog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren erg lekker, en de bezorging duurde niet te kang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frieten waren wat droog, kapsalon was lekker.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje donor was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Pizza Tonno zonder uien besteld. Helaas kregen we er een met uien. Maar super opgelost! Binnen 10 minuten hadden we een pizza zonder uien. Heerlijk gegeten!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren 2 pizza's besteld. Een pizza shoarma en een pizza quattro formaggi. De pizza werd een kwartier voor de geselecteerde tijd bezorgd (wat volgens mij ook niet helemaal correct is als je een tijd selecteert). Toen de bezorger de pizza overhandigde bleek de doos van de pizza quattro formaggi helemaal kapot en de kaas lekte er uit. Er werd een nieuwe pizza quattro formaggi gebracht, toen ik de doos open maakte was ook deze pizza helemaal uitgelekt en heel erg nat. Ik ben beter gewend van de Helmer.

Reactie van De Helmer:excuses voor het ongemak. graag de volgende keer terugkoppeling per telefoon dan kunnen wij onze bezorger daar op aanspreken.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en mooi snel geleverd

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een schotel spareribs besteld . De aardappelschijfjes zaten er niet bij .dus teveel betaald

Reactie van De Helmer:beste Leonie, excuses voor het ongemak. graag volgende keer bellen dan bezorgen we het na.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker eten top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza zat geen Donner, en deze was wel besteld en betaald. Verder super in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op de afgesproken tijd en het eten was weer erg lekker! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pasta carbonara!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is perfect. Voor de 2e keer lag het eten wel los in de tas door het wild rijden van de bezorger.

Reactie van De Helmer:Beste Thom, excuses voor het ongemak. Mocht dit in de toekomst weer gebeuren (laten we hopen van niet), bel dan even dan kunnen we onze bezorger daar direct op aanspreken. Met vriendelijke groet

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza hing aan de bovenkant van de doos en de knoflooksaus was ontploft in de plastictas

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en mooi op tijd ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alweer een saus vergeten en de calzone bolognese had bijna geen bolognesesaus en praktisch geen smaak. De groenten waren nog iets te rauw.

Reactie van De Helmer:Beste Conny, mocht er in de toekomst iets niet naar wens zijn neem dan aub direct telefonisch contact met ons op. Dan regelen we het direct met je.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon's zijn onovertroffen.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide kapsalons waren de patatje slap van. En de bezorger gaf aan dat knoflooksaus er langs was gegaan de hele zak zat onder de knoflook saus de piepschuimbakjes zaten niet goed dicht dus ??

Reactie van De Helmer:beste rtv, dank voor de terugkoppeling. als er een volgende keer iets niet naar wens is, bel ons op en we regelen het direct met u.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte schnitzel met champignons. Knapperige aardappelschijfjes en lekkere frisse salade. Doen we vaker ?

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk! Mooie hoeveelheid eten en snelle levering ?

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel bezorgd en het eten was erg lekker.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd top!!! we bestellen altijd hier.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schnitzel met champignons, lekkere gebakken aardappels en frisse salade. Aanrader ?